Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywa

Ty nic nie osiągniesz!!

Polecane posty

Czy wasze babki, ciotki albo matki tez tak mowily? -Ty nic nie osiągniesz! -Nigdzie nie wyjedziesz, zdechniesz tu -Bierz sie za szkołe i do roboty! -Do nauki bys sie wziela! nic nie osiagniesz! -Ty jestes za tepa do szkoly, OHP powinnas konczyc! moja babka jak mantre to powtarzała :O

Gość i tak spokojnie o tym piszesz
jakby to było małe zło? to widocznie jesteś ich warta...

może trochę się nieprecyzyknie wyrażam normalny człowiek potępia takich, czuje do nich niechęć, pogardę itp a tu brzmisz jakbyś była tolerancyjna:o widocznie nie różnisz się od nich niczym

Gość popołudnie u kapelusznika
nie, to ty jestes uposledzona genetycznie :)

Gość kuku bec
www.free.amciu.com Karolina29277 gggggg

Gość henk1
Mi też tak mówił Ojciec," czekaj skończysz we więzieniu" itd,itd.Mam własną firmę i władam językiem obcym.Mam ochotę do nauki i poznawania techniki,ale mimo to uraz pozostał .Ciężko jest żyć walcząc non stop.

upośledzony genetycznie to może być ktoś kto nie odróżnia poniżania od rzetelnej oceny drugiego czlowieka

Gość ixyyyyyyyyyyy
z jakiegos powodu to mowila

Gość popołudnie u kapelusznika
przeciez nie ja jestem progeniturą idiotów :D

Gość lubię pomarańcze i mandarynki
co ?? czwórka ?? ty leniu francowaty patrz nowakówna jakoś dała rady się nauczyć i dostała piątkę ! popatrz tylko na kowalską , do kościoła zawsze na sumę a ty mi siętu gówniaro będziesz stawiać ??!! ( kowalska modliła się w parku z papierosem) i przykłady można mnożyć . Jako dorosła kobieta słysze " dobrze że chociaż syn mi się udał" lub " iksińska to ma życie, męża wspaniałego ,mieszkanie przestronne , super prace ( m na kredyt , praca po znajomości ,mąż alko w gajerku)

raczej kanalii, a nie idiotów. dla mnie to jest podłość, nieżyczliwość- po prostu świadomie wyrządzone zło.

btw- to, że ktoś jest dzieckiem jak się wyraziłaś idiotów nie musi od razu oznaczać, że też taki będzie.

Gość stooolie
only fools and horses work

Gość nmknkngjfd
i tak spokojnie autorka zadała pytanie i na końcu wstawiła emotikon, który wyraża zniesmaczenie, więc na pewno nie bierze to za faktyczną ocenę swojej osoby tylko zwykłe poniżenie i moi "rodzice" też tak mówią do mnie do tej pory, smutne to, bo teoretycznie powinni być dla nas oparciem, a nas gnoją, m.in. dlatego ja ich nie uznaję za swoją rodzinę..

Gość Tadełusz
jakoś tak to leciało jak nie będziesz słuchał Ojca, Matki to posłuchasz psiej skóry

Gość ale ja też
- ty nic nie osiągniesz -skończysz pod mostem -nikt cię nie będzie chciał -żebyś zdechła raz a dobrze -jesteś leniem A teraz dodam , że jestem osobą z którą nigdy nie było problemów , ugrzeczniona do granic możliwości , obecnie inteligentną kobietą z własną firmą . I jeszcze czasem to usłyszę , mam zaniżonie poczucie własnej wartości . Nie potrafię stworzyć żadnego związki i nie chcę , bo jestem nic nie warta :) takie moje przekonanie , a na polu zawodowym pasmo sukcesów .

Gość ale ja też
lubię pomarańcze i mandarynki -- uśmiałam się :D Oczywiście pomijam fakt , tego , że wiem co czułaś i czujesz w takich momentach . Ale świetnie ujęłaś tych ludzi stawianych za wzór . Dokładnie tak to wygląda , że wychwala się ludzi , którzy nam do pięt nie dorastają . Tylko po to , żeby nam jeszcze bardzie zaniżyć samoocenę . Ja jestem teraz , kobietą nastawioną na sukces i kasę, pomnażanie majątku , zdobywanie nowych tytułów itd - to taki mój ochronny pancerz :) Zycia prywatnego nie mam , a uwierz nie straszę wyglądem , wręcz przeciwnie. Ale nie chce faceta , żeby mi kiedyś powiedział znowu takie słowa , albo jeszcze lepiej. No i nie mam czasu , bo przecież muszę jeszcze tyle osiągnąć i posiadać w celu udowodnienia . ehhhhh

jeszcze dodam do babcynych mysli: -Bedziesz dupą zarabiac jedynie -Na studia sie nie dostaniesz bo za tepa jestes.

Gość hgfhgtfht
babcia z dziadkiem mi nic nie mówili, jak dostałam czwórkę albo piątke to mnie prawie na piedestale stawiali, a dziadek portfel otwierał. Mama za to mi zawsze mówiła: co?? znowu trója z matmy? i ty chcesz iśc do liceum??

jak tak teraz patrze to babka sama sobie przeczyla raz mowila zebym sie za nauke brala bo na dupie skoncze a drugim razem ze jestem tepa i zadnej szkoly nie skonce i robote znajde jedynie na ulicy

ale ja to puszczalam mimo uszu bo wiedzialam ze mnie nie dotyczy, no ale tak czy siak ile mozna takiego cos sluchac :O