Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona smutna mama

zrobiło mi się cholernie przykro....

Polecane posty

dziś przezyłam szok....mój mąż powiedział do mnie ty cholerna hujowa kurwo.......

Gość a skąd wytrzasnęlaś taki
dlaczego tak powiedział?

Gość ooooOOOOO ;/
o fuck... sorry, ale jakoś sobie nie umiem wyobrazić, że facet tak do mnie mówi.. tym bardziej mąż. Masz odpowiedź : nie kocha Cię, nie szanuje i ma za ścierwo którym może pomiatać. Zastanów się nad tym związkiem porządnie...

za to ze byłam zajeta i mu odmowilam bo chial zebym mu cos podala

poplakalam sie a on przy dzieciach widzicie jaka mama jest aktorką....

Gość nie wierzę, że to nie prowo
tylko psychol powiedziałby coś takiego zwłaszcza, że powód jaki wymieniłaś, to w ogóle nie jest żaden powód

pozniej chodzil za mna przytulał a ja sie nie odzywałam.... to powiedzial ze umiem grac.... i sie obrazil probuje zwalic wine na mnie, nie wiem jak spac z nim w jednym lozku koro tak powiedzial a kilka lat temu slubowal mi wszystko co najlepsze :(

ostatnio o wszytsko mi robie jakas akcje, zaczelam studia w 2008 roku, teraz jestem na ostatnim roku ( w tym roku obrona mgr) i musze troche czasu temu posiwecic to nawet o to mi akcje robi... ciagle jestem ta zla, stalam sie przez to nerwowa, nie cieszy mnie jego widok, nie uprawiam seksu nie czuje takiej potrzeby, nie mysle o nim jak gdzies jestem....

czuje sie jak niewolnik, nie moge naet teefonu dotkac bo drazu telefon wazniejszy, nie mam juz zadnych kolezanek bo ostatnie 5 lat bylam w domu i wychowywalam dzieci (5 lat i 9 mies) nie chodze do pracy, nawet jak ide na regulacje brwi mam wymowione ze on musi byc z dziecmi a jak wycgodze do sklepu za ile bedziesz jak wroce to wojna ze tak dlugo, nie mam czasu dla siebie (teraz on spi dzieci tez) a ja prubuje pisac prace mgr ale kompletnie nie wychodzi mi to bo jest mi tak przykro jak on mogł tak powiedzieć

Gość tez tak mialam
a dzis juz jestem wolna od chama. Uswiadom sobie ze on Cie nie kocha. Tez jestem mama 1,5 rocznego dziecka. Ciezko czasem samej ale radze sobie. Spokoj najwazniejszy.

Gość chyba żartujesz by komuś
takiemu dawać dupy:O

1) nie wychodzic 2) pytac o pozwolenie 3)ciagle wymowki o pierdoly 4) nie moge nawet tv ogladac 5)telefonu dotkanc nie moge 6) np jak jestem zajeta to podchodzi zaczyna mnie dotykac a jak mowie zeby przestal to sie obraza, poprostu nie chce nie czuje tego co kiedys nie czuje pozadania... 7)placze codziennie 8) wymawia mi moich rodzicow 9) zawsze to ja musze go przepraszac przez to wszytsko jesten nerwowa, nie mila, czasami przeklne nie chce mi sie zyc......

tak ale ja nie pracuje dokad mam pojsc napewno dzieci by mi zabral.....nie chce niszczyc tej rodzny chce by dzieci mialy mama i tate.... nie umiem z nim rozawiac bo kazda rozmowa konczy sie gorzej niz sie zaczela... bo np to co mnie boli jest wytkniete moja wada.... ze wszytsko jest moja wina a on jest idealem.... :(

przeciez nie moge ciagle uslugiwac, ciagle sie godzic na wszystko co on chce, nie moge byc na przyniwez wyniez pozamiataj, nie bede ciagle przepraszac..... :(

ale nie napisałam,ze w jego ustach to brzmi jak komplement a ja lubie zakładać prowokacje - wczoraj 3 i dzisiaj też bo nudze się w weekend

Gość anaWerra
pfffff normalka ja takie klotnie codziennie slysze gdzie sie przeklinaja

"ale nie napisałam,ze w jego ustach to brzmi jak komplement a ja lubie zakładać prowokacje - wczoraj 3 i dzisiaj też bo nudze się w weekend" przestaniesz sie podszywać.....??????????

jak ja zazdroszcze tym ktore nie uslyszaly czegos takiego i moga wstawac z usmiechem na twarzy....

JAK NAPRAWIC nasze malzenstwo???????????????????????????