Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzęsięblizn

POMOCY!! Jak pozbyć się starych blizn?

Polecane posty

Gość wstydzęsięblizn

Hej, mam dość wstydliwy dla mnie problem. Mianowicie, kiedyś zostałam kilkakrotnie przypalona papierosem na ręku - nie będę wnikać w szczegóły, jednak zostały mi po tym paskudne blizny, nie zbyt duże - mniej więcej średnicy papierosa, lecz są jaśniejsze znacznie od koloru mojej skóry, nie opalają się i nie schodzą. Dziwnie to wygląda i wstydzę się chodzić w bluzkach z krótszymi rękawami:(( Do tej pory nie stosowałam niczego by się ich pozbyć - miałam nadzieję, że z czasem same jakoś przestaną być widoczne, jednak tak się nie stało i wciąż je widać. Czasem latem ludzie pytają co za kropki mam na ręku i jest mi wtedy głupio:( Chciałabym się ich pozbyć... Tylko czy da się coś zrobić z bliznami, które mają około 4 lat ?

Gość wstydzęsięblizn
:(

wiesz co, ja myślę, że jeśli w dalszym ciągu borykasz się z problemem blizn to może warto byłoby się wybrać do lekarza, żeby pomógł doradzić, jaką metodą najlepiej się ich pozbyć. Ale też możesz tutaj http://kobieta.dlastudenta.pl/artykul/Trzy_sposoby_na_blizny,93314.html poczytać, co można zrobić, jak się ma niechciane blizny.

Gość gość info
Proponuję zioła szwedzkie. przemywa się bliznę 1-2 razy dziennie. Po tygodniu widziałam już róznicę. Po dwóch tygodniach zauważyli inni.