Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarybciaja

dukan faza II pomocy! :(

Polecane posty

Gość jarybciaja

hej, pomocy, po uderzeniówce która trwala 10 dni.. obecnie jestem na II fazie naprzemiennej 1/1 i w wyniku jej trwania 10dni.. przybył mi 1,5kg na wadze, prosze o pomoc i radę, co robię nie tak? jestem zrozpaczona i mysle o porzuceniu diety..

Gość lalallllll jna
bo dodalas warzywa waga spadnei pozcekaj, i nie waz sie codziennie a podaj menu jakies z calego dnia pw

Gość jarybciaja
ok.. moje menu pw: jem kiedy chcem ale zdrowo pw: rano 2 szklanki mleka (0.5%) i 2 lyzki owsianych otrebow pozniej 2 mał gołąbki z kurczaka bez ryzu w kapuscie jak trzeba. pozniej budyn na mleku (skrobia kukurydziana w składzie) później 3 paski brzuszkow z łososia i pomidor. co ja robie źle? bywa ze mleko pije 0% albo 0,5% błagam o pomoc..

Gość lalallllll jna
menu dobre ale jedz wiecej np sere chudego 0 % i jakies jogurty ,maslanki , kefiry naturalne zgodne z sb a waga ruszy , nieraz sa takie zastoje ,

Gość lalallllll jna
jajka jedz ja jak byłam na dukanie to jadłam b duzo ,i schudłam tez duzo nawet za duzo jadłam nawet o 12 w nocy jak byłam głodna ale wtedy białko tylko

Gość jarybciaja
wlasnie jem jajka sobie omlety robie że mleko i jajka i przyprawiam a ostatnio moze blad popelnilam bo 2 razy mi sie zdazylo o 12 w nocy jesc.. bylam na PW a raz na samych P, moze to błąd ze waga na plus.. dzis płakałam normalnie szalejoba dostalam przez ten zastuj ale i na plus kurcze.. (1,5kg na plus po jedzeniu) lipa jak nic.. :(

Gość lalallllll jna
nie mozesz sie wazyc po jedzeniu bo zawsze bedziesz miala na plusie ja mam nawet 2 kg do 3 kg wiecej tylko rano na czczo sie waz codziennie po wizycie w wc a waga ma stac ciagle w tym samym miejscu jutro sie zwaz a zobaczysz ze bedzie mniej , ale na czczo

Gość jarybciaja
dziekuje, moze faktycznie za mało jem tych jogurtów naturalnych ale mnie mdli i wypluwam ;d a jeszcze doradź o kako? mozna dodawać? ja uwielbiam pic i do serkow dodawac ze slodzikiem, ale czy nie szkodzi?

Gość lalallllll jna
kakao moze byc ale jest chyba lilit na dzien 2 łyzeczki? nie pamietam dokąłdnie bo byłam pare lat temu na dukanie , ale nie zaszkodzi ze słodzikiem , mozesz dac do serkow homo naturalnych i pamietaj , nie waz sie po jedzeniu

Gość lalallllll jna
kakao ma byc gorzkie , naturalne np decomero

Gość jarybciaja
dobrze... uff otarłam łzy i bede sie starac jutro tez, ale własnie podaj mi menu jak pamietasz jakies P albo PW i godziny, odstepy w jedzeniu miedzy posilkami, czy sa wazne w dniach PW?

Gość lalallllll jna
nie pamietam menu ja jadłam kiedy bylam głodna nie patrzyłam na odstepy czasowe ale jesli chcesz moge ci podac namiar na inne forum i tam znajdziesz wszystko

Gość lalallllll jna
ja po prostu komponowalam menu z tych produktow ktore mozna było uzywac i wybieralam z nich to na co mialam ochote

Gość jarybciaja
tak, prosze podaj forum bo ja sie gubie mimo ze ksiazke kupilam to serio sie czuje jakas nie doczytana w temacie

Gość peperoncino
Na 2 fazie wolniej się chudnie, i w książce pisze,że można włączyć godzinne spacery a ważymy się zawsze rano,jak zrobisz siusiu to na wagę-przed śniadaniem!

Gość lalallllll jna
przepraszam za błedy ale pisze jeszcze na gg z kolezanka i tak na zmiane ;)

Gość jarybciaja
dzieki, za fora

Gość jarybciaja
prosze o rade własnie jak to jest z tą II fazą moja uderzeniowka trwala długo i schudlam 5kg a teraz jakby na złosc rano wstaje na wage i jest na plus jeden kg. nie mowiac juz o tym ile przybywa po obiedzie.. co do wysilku fiz to rzadko sie ruszam i sportu w sumie zero.. choruje na serce itp wiec jedynie spacery moga byc w sporcie ;p

Gość lalallllll jna
nie ma za co napisz jak jutro sie zwazysz na czczo czy bedzie waga juz po twojej mysli? trzymam kciuki

Gość lalallllll jna
ja tez nie cwiczyłam na dukanie , wogole nie cwicze a zawsze na dietach chudne tylko duzo chodze i spaceruje bo do cwiczen to jestem len .;P) poczekaj waga na pewno ruszy cierpliwosci

Gość jarybciaja
buziaczki, dziekuje ;D napisze napewno.. dzis minela mi rozpacz i mam nadzieje ze sie odmieni troszke moja waga bo wiosna idzie.. :) do jutra jak cos..

Gość lalallllll jna
ja tu na pewno zagladne jutro , napisz jak z waga! powodzenia i dasz rade!!!!!!

Gość lalalalallalll
i jak tam waga ????? napisz

Gość lalallllll jna
to ja:) nick mi sie przeddtem skrocil ;)

Gość lalallllll jna
miało byc zmienil

Gość takajednamałajjj
hej sory ze tak pozno pisze, waga w miejscu.. zjadlam o 10 brzuszka wedzonego z łososia, a przed 13:00 serek wiejski 0% i troche ryby wedzonej ale mało serio ;p zwaze sie jutro rano.. co o tym myslec nie wiem :) moze chociaz na dobre wyjdzie ze chleba nie jem to schudna jakos.. ?