Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania74

czy ktos popisze-40

Polecane posty

Gość suchy lód
z tego forum setki osób się spotkały :) ... i rozstały :O

Gość Wiekowy
To było trzeba tak od razu nawijać.Na tym forum to wykluczone,no chyba że lubisz czytać o bzdurach.Zbyt dużo jest tu dzieci.Takie jest moje spostrzeżenie o tym forum.

nie wszystko ok ,moglby byc mniejszy bo mnie wkurza ,taka natura

Kobieto uwierz w siebie : Jesteś jak ten orzeł który się wychował z kurami , Patrzył cidziennie z podniesiona głową jak latają orły , Ale sam się bał i marzył o lataniu . I pewnego dnia się przełamał i poleciał . Nic nie masz do stracenia . Życie za krótkie jest ,żeby bać się spełniać swoje marzenia ! Z tego co piszesz jesteś ładną kobieta . Nie poddawaj się .

fajny wiersz i duzo w nim prawdy tylko ,zeby przemoc jeszcze to ale.. trudne jak cholera bo cos takiego mam jak sumienie .. i kolo sie zamyka

ania74--nie namyślaj się długo,zycie miedzy palcami sie prześlizguje.A załóżmy trafisz żle to jeszcze bedziesz mieć szanse naprawić a tak bedzie zimna dupa.

Jeżeli szukasz tylko seksu, jak napisałaśw pierwszej wypowiedzi, to raczej ciężko będzie odstraszyć faceta. ;) Faceta może odstraszyć jedynie dwójka dzieci na karku oraz ewentualne gadanie o małżeństwie. jeżeli szukasz luźnej znajomości to wątpię, żebyś miała się czego obawiać - poznać będzie łatwiej niż myślisz. ;)

Gość może ktoś ..
Widać,że masz problem i to poważny.Czujesz się chyba za bardzo piękna.Nie potrafisz znaleźć normalnego partnera bo żaden nie bardzo sięga Twoim wygórowanym ambicją. Może żaden by nie wyrobił Twojego wiecznego poprawiania urody i lamentu,że lata lecą i muszę to czy owo.Tragiczny koniec atrakcyjnej kobiety.Życzę powodzenia.Są tacy,jak tu doradzacze i tylko tu.

moze i prawda ,rozmow o wszystkim tez by sie przydalo ale opory sa i to duze

No ale co? Masz dylemat moralny? Na to lekarstwa na forum nie znajdziesz. Tu jedynie będziesz miała pokusy, prędzej czy później zaczniesz z kimś rozmawiać na mailu, będzie miło, coraz ciekawiej i dalej może być już tylko bardzo erotycznie. A potem puścisz hamulce, może się spotkasz... Pewnie jeszcze nie wiesz, czy tego szukasz, ale do tego Cię zaprowadzą internetowe znajomości na portalu erotycznym :-)

nie absolutnie nie czuje sie piekna ,brzydka tez nie ,kompleksow mam co nie miara ,ale boje sie tego zrobic ot cala filozofia bo ze nie umiem sumienie mnie zagryzie i full innych dylematow pare lat temu mialam okazje i tego nie zrobilam ale nie bylo jeszcze tak zle jak teraz wiem jestem glupia

Gość może ktoś ..
Androgen a ty i twoja zajebista żonka już cię nie kręci, że tu przesiadujesz? :-)

to wiem ,picie z umiarem ok imprezy uwielbiam i tanczyc ale nie mam z kim

Gość Wiekowy
Jeszcze chyba nawijał z emerytką Adą 40+ , z tego co pamiętam.

Gość dooon
Aniu aby sie nie skurw.Zrobisz z siebie szmate i potem w lustra nie spojrzysz bez obrzydzenia.

Gość gonia33
Sypiasz autorko z mezem ?

Gość kurkazlotopiórka prawdziwa77
Duch wypiertalaj stąd ale to juszzzzzzzz😠

Gość jesteś tam jeszcze
Aniu 74 opowiedz mi więcej o sobie może masz GG ? Jakby co zapraszam 43083108

No tak, masz męża, nie ma między Wami chemii, czy na zewnątrz to widać, czy to taki wewnętrzny Wasz niepisany układ. Od tego trzeba zacząć, bo na razie to jest tak -a chciałabym, a boję się

Gość tylko rozmowa z mezem
porozmawiaj nim.......kiedys byla przeciez chemia..

Gość tylko rozmowa z mezem
Faceci co chca z Toba pisac i Cie pocieszac chca tylko sie SPUSCIC ...niewierz im !!! Jestes dla nich rzecza,ktora mozna sie pobawic i wykorzystac.