Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysia22

Waga bobasa

Polecane posty

Gość tysia22

hej Mam 5,5 miesieczna corke i maly problem otoz Karolinka wazy 6,700 a waga uredzeniowa to 3200 .Wydaje mi sie ze wazy za malo co kobiety o tym myslicie bo odchodze od zmyslow .I mam jeszcze jedno pytanie do was mamusiek ...czy karmie mala prawidlowo? 9.00 kaszka 180 11.00 deserek 13 00 sloiczek obiadku 16 kaszka 180 20.00 Kaszka 180 Bardzo dziekuje za odp

Jadłospis całkiem fajny:)Mój synek mając 6 miesięcy tyle ważył...urodzeniowa waga 3250 ale ja miałam z nim problem bo nie chciał jeść;(i jadał znacznie mniej niż Twoja córa...według mnie ilości prawidłowe, spore:)Może spala więcej...:)Bo nasz dodatkowo żywe srebro

Gość tysia22
Dzieki za odpowiedz...pocieszylas mnie, ale wiesz ja widze roznice w innych dzieciach a zwlaszcza maja wieksze glowy ,Moze Karolinka bedzie taka drobna .:)to moje piwerwsze dziecko i mala panika jest we mnie...... pozdrawiam

Gość małe_krzesełko
moja córa mając 5 miesiecy wazyla 7600, 6 miesiecy -8300 ;)) a dzis ma 3,5 roku i wazy 13 kg ;)). dodam ze 7miesiecy karmiłam ją tylko piersią.

Gość tysia22
Mala spi od 20 czasami o20 .30 do 9 rano

Gość a jaka długa urodziła się
Twoja córcia? i ile ma centymetrów teraz, bo to ma duże znaczenie moja urodziła się 3200g i 57cm i też ważyła tyle co Twoja w tym wieku, ale była bardzo długa

No śpi Ci fajnie:):)zazdroszczę:)...tzn. że całą noc, bo nasz jeszcze się wybudza na picie albo mleko...ale nie oszczędzam mu mleka bo chuderlak:)pediatra też kazała jeszcze dokarmiać jeśli ma taką ochotę...

mój syn ma 6 miesięcy i też waży ledwo 7 kg. Też odchodziłam od zmysłów, karmiony piersią plus od miesiąca obiadki, ale małe ilości. No ale już przestałam się przejmować, cały dzień jest maga aktywny, kwestia czasu jak zacznie raczkować, bo pozycję na czworakach ma od 2 tygodni, nogi już przekłada naprzemiennie tylko rąk nie może obczaić. No i robi 3-4 kupki dziennie. urodził się z wagą 3180g, 57 cm

Gość tysia22
Nie wiem jaka dluga sie urodzila bo rodzilam w Anglii a tutaj nie mierza ;/ teraz mala ma 69 cm Ps.to fakt swietnie spi mamamlodegoD chuderlak czyli ile sobie wazy? :)

Gość tysia22
moze to ma cos wspolnego ta oktywnosc bo moja mala tez przygotowuje sie do raczkowania i jest bardzo aktywna