Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bądź sobą

Problemy z laktacja

Polecane posty

Gość Bądź sobą

Urodziłam przez cesarke wcześniaka. Nie mogłam karmić piersią przez prawie dwa tygodnie. Non stop mam mało pokarmu w sumie już zanika ściągam po 5-10 ml z obu piersi-nie może być na moim mleku dopóki się jedna sprawa nie wyjaśni ale do tego czasu chce utrzymać laktacje bo może się okazać że jednak mogę karmić. Doradcy laktacyjnego będę dopiero szukać-niedawno wyszliśmy ze szpitala i nie miałam czasu. Ktoś miał podobnie? Udało się utrzymać laktacje? W jaki sposób?

Ilości mleka osiągałam takie jak Ty. Udało mi się coś tam wyciągać przez 3 tyg. Później zapalenie piersi i po zabawie. Pozostaje molestować piersi tym nieszczęsnym laktatorem. Masować. Dużo płynów. Powodzenia.

Gość Bądź sobą
Nie używam laktatora ręcznie ściągam więcej

Gość to nic dziwnego,ze
sciągasz tak mał jak ręcznie, zakup laktator

Gość Bądź sobą
Właśnie laktator mam. Już nawet dwa używałam-dlatego napisałam że ręcznie ściągam więcej niż laktatorem

Gość MMM333
hm... laktator powinien być skuteczniejszy jednak... im więcej pokarmu będziesz ściągać tym więcej będzie narastać.

Gość umpapa
nie tyle więcej ściągać co częściej, , spokojnie utrzymasz laktację , płyny i masochizm :D , mnie ani laktator ani ręka nie pomagały , musiałam raz karmienie przerwać na 2 doby , cyce jak kamienie i ani ręką ani laktatorem ,