Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planowanieeeeeeeeee

planowanie płci - dziewczynka.

Polecane posty

Gość planowanieeeeeeeeee

Witam. Słyszałam że Ci co pragną córkę najlepiej uprawiać seks 2 dni przed okresem. A może Wy macie bardziej "pewne "metody,rady? Wiem,wiem że co do płci to czasami jest to loteria :D Oczywiście że najważniejsze jest to by maluszek był zdrowy,ale mam już synka i fajnie by było mieć parkę ;)

Gość stokroteczkaS
nie przed okresem tylko przed dniem owu, jak potrafisz ją określić, chłopca natomiast jak najbliżej owu

Gość ja kochałam się przed
I mam syna. To zalezy tylko od nasienia. Sa faceci mający z jakiś względów tylko dana płeć, mam znajomych z 6 synami bez córki i ciocie z 5 córkami, chociaż tez różnie kombinowali. Niedawno był o tym dokument jak płodna para nie mogła a chciała począć córki i próbowali selekcji przy in vitro - to jedyna, ale zbrodnicza metoda, bo oni szukali tylko girl...

Gość Ja też starałam
się przed owulacją- będzie chłopczyk :)

Gość httyty
my w owulację (stosowałam testy owu) i jest syn :)

Gość Zależy jakie nasienie ma
partner bo jak wiadomo cześć plemników jest niemrawa, niekompletna, nie mająca zdolności by się poruszać i jeżeli wśród tych plemników więszkość będzie miała hromosom x to można praktycznie zapomnieć o dziewczynce . Kilka dni temu oglądałam taki program gdzie pod mikroskoperm oceniano nasienie mężczyzny i fakt że spora część plemników nie byłaby zdolna do biegu o jajeczko to nasienie było w normie jednak własnie te słabsze plemniki miały w większośc hromosom x (to była para która już trzeci raz starała się o córkę i wyszedł syn). Można wręcz powiedziec że niektórzy faceci są zaprogramowani na konkretną płeć. Kobieta aby zwiększyć szansę na córkę może jedynie zakwaszać środowisko pochwy i cały organizm (plemniki x dobrze znoszą kwaśną pochwę natomiast męskie lubią zasadowość a że szyjka jest zawsze zasadowa tak więc mają większą szansę by przebić się przez nią niż kwaśnolubne żeńskie plemniki). Trzeba zatem aplikować sobie dopochwową witaminę c aby zakwasić pochwę , można też przyjmować doustnie witaminę c bo ona również działa na środowisko powchwy oraz co ważne na dziewczynkę trzeba kochac się tak by plemniki nie znalazły się od razu przy szyjce bo wtedy mogą wpierw dojść męskie ale zrobić tak by nasienie spłynęło w połowie drogi by plemniki męskie osłabiły się kwaśnym odczynem a żeńskie sobie mogły płynąć dalej i skuteczniej noi jeszcze ostatnia rzecz to taka by ten czas był na 3 dni przed owulacją. Ja tym sposobem mam córkę :)

Gość callendulla
Piszcie piszcie tez jestem ciekawa

Gość bialamasajka
Ja sobie wyznaczałam dni płodne przy pomocy cyclotestu - kochaliśmy się przed owulką i rzeczywiście mam dziewczynkę

Gość Wy jesteście
jakieś popierdolone :o Co z tego, że chore. Ma być córka i koniec Syna nie chce. Co z was za kobiety? Jacy ludzie?

Gość kofhgfh
Nic wam nie da dwudniowy odstep przed owulacją, jeśli ph w pochwie będzie wysokie to i tak urodzicie syna.

Gość nigdy nie sprawdzałam jakie
mam pH w pochwie syna poczęliśmy w 17 dc w owulację a córki: pierwszą 3 dni przed owulacją w 10dc (owulacja 13dc) drugą: 2,5 dnia przed owulacją w 11dc (owulacja z 13/14dc) więc jednak mimo wszystko warto się trzymać zasad planowania płci;)