Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba po przejściach

zostanę puszczalską starą panną

Polecane posty

albo może uda mi się zakombinować donację mojego truchła na rzecz nauki :P ­ w wawce jest jeden taki słodziak od BHP 😍 tylko nie wiem, ile ma lat. nie jakiś przystojniak, ale taki milutki.

Gość ech, żelek masz doła chyba po
skoro tak Ci wygodniej Żelek ;) aaa, teraz miejsca na cmentarzy podrożały podobno, więc weź to pod uwagę :P a chcesz się skremować czy tradycyjnie?

Gość dołektotalny
Żelek :D ile bierzesz za konsultacje? :D

Gość lillybilly
Do zaby po przejsciach. Nie jestes sama, ktora mysli w ten sposob. Wszystki moje kolezanki, ktore wyszly za maz w mlodym wieku, zrobily sobie dzieciaka itp. mysla w ten sam sposob. czyli to nie jest problem tylko starej panny ale wszystkich kobiet, ktore poswiecily sie komus lub czemus zapominajac o sobie. Ja na szczescie na moim koncie bledow mam mnostwo, dwa malzenstwa, 32 lata , 0 dzieciakow i tysiace bledow jeszcze w planach. :)

Gość dołektotalny
Żaba, Żelek sie zaofiarowala, ze mi potwierdzi wszystko co chce za oplata ;) bo chcialam isc do wrozki, zeby mi powiedziala: kobieto, juz chlopa nie bedziesz miec, nawet na oczy nie zobaczysz , daj sobie spokoj :D

Gość ech, żelek masz doła chyba po
Aaa, "Żelek" to do mnie było dołek przynieś mi flaszeczkę a se pogadamy i powróżymy :D🖐️

dołku, żelek to ja :D znaczy, koleżanka sami pisze do mnie starym nickiem ;) a ta, która się zaofiarowała to "sami w przelocie" :P ­ lillybilly - ale ja nie chcę iść drogą prób i błędów. nie chcę nazywać poprzednich partnerów "błędami" :o

Gość dołektotalny
widzisz, za mloda stazem jestem na kafe, zeby jeszcze tutaj persony wazne znac ;) wprawie sie ;) zalicze ze 30 te,atow o samotnosci i bede znac kazdego.

Gość dołektotalny
Przepraszam :D ja po prsotu jestem monotematyczna :D i tylko samotnosc mi w glowie. A o puszczaniu...to chyba totolotka, jedyne co puszcze.

właśnie czytam o tych chińskich lampionach, o których pisał offerma. mają tego zabronić ze względu na bezpieczeństwo pożaru. albo już zabronili, muszę poszukać.

Gość birddddd
teee zaba nie pekaj jak nadmuchana,ja 41 ,druga polowa 20 lat mniej .Kilka lat temu jakby to mi ktos przepowiedzial to.....bylby conajmniej opluty ;).Glowa do gory,wszysko przed toba!cyt.text pios."To nie prawda ,ze ciebie juz nie ma" :)

Gość birddddd
Jesli kwestie interpretacji odpowiedzi uzalezniasz od plci,trzeba bylo dokladnie zaznaczyc wymagana plec rozmowcy.

Gość IMO12335
Cześć BSA. :classic_cool:

Skaranie z tymi czarnymi (lub byłymi czarnymi),którzy tu na pomarańczowo palą... (BSA chce poudawać anonimowego czy Sami,która odeszła bez uprzedzenia,ale coś ją tu magnetycznie ciągnie :P). x Jak Żelek przyjdzie,to trzeba będzie sprawdzić jak dzisiaj z jej nastrojem ;)

Gość IMO12335
xXxXxXxTtTtTt "(...)Sami,która odeszła bez uprzedzenia,ale coś ją tu magnetycznie ciągnie" ­ Zadziwiające rozeznanie, jak na nowego użytkownika forum. :classic_cool:

Gość BSA
IMO12335- Nie napisałem w tym topiku ani jednego postu, nie licząc tego obecnego. Akurat żabę rozumiem, przynajmniej tak myślę że ją rozumiem. Dlatego też nie walnąłem tu ani jednego posta. Czemu jak coś złego to zawsze BSA? :(

Gość BSA
Nie podszywaj się cwelu! Ta warszawska kurwa zasłużyła sobie na wszystko co najgorsze.

"Akurat żabę rozumiem, przynajmniej tak myślę że ją rozumiem. Dlatego też nie walnąłem tu ani jednego posta. Czemu jak coś złego to zawsze BSA? " ­ o jaki miły podszyw :D

Gość zizi zi ziz i zi
żaden normalny nie chce takiej lewaczki a tym bardziej pruchna..... od razu skojarzenia są z tymi znami starymi komuchami :classic_cool:

Gość BSA
Żaba, ja wiem że ty mnie nienawidzisz, ale ja specjalnie tak gadałem byś się opamiętała i nie dawała już dupy komuś bezsensu bo fajna z ciebie dziewczyna, ładna pewnie

Gość dołektotalny
A ja nawet gotowac nie umiem ;( zle mi z tym. i stad stara panna jestem. Ale zaraz, temat o puszczaniu sie... puszczac bede gary z okna.

Gość żaba po prześciach
o, jak już przy jedzeniu jesteśmy, to ja może gulasz dziś jeszcze zdążę machnąć. żeby był na jutro.