Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba po przejściach

zostanę puszczalską starą panną

Polecane posty

Gość dołektotalny
Ja moge pisac to co zwykle, ale dostane bana za to :D

Gość jako wszechwiedzący orendż
"powiedz, ja sie dostosuje w miare talentu." nieee, no nie bądź taka uległa :P

"weźcie mi tu nie róbcie topiku o wymaganiach w związkach, bo was pacnę" x Żelek,TY TEŻ chcesz kogoś PACNĄĆ?Rany boskie,jedna do drugiej się upodabnia :O x x Maciek,zdradziłeś pannie oczywiście,że masz dość konserwatywne podejście? :D

@xxx: jestem konserwatysta w pewnych sprawach i libertarianinem w pewnych sprawach ;) 🖐️

@Argen: zapewne byl to stol konferencyjny na jednym z pieter przy ul. Nowogrodzkiej w Wawie;) {czesc]

mi się śnił Justin Bieber :O musisz sobie znaleźć jakąś Pawłowicz, Żaba już się nie nadaje :P musi być dziewica

Gość dołektotalny
No wiec nawiazujac do tematu przegrancow - w moim podeszlym wieku juz dosc pozno zaczynac zabawe w zwiazki, bo pewnei do tej pory powinnam wiedziec 100 rzeczy w tym temacie a nie wiem nic ;p Czyli zostaje mi zawrotna kariera zawodowa.

widziałem dzisiaj fajną panne , chciałem do niej zagadac ale gdy zobaczyłem ze na ramieniu ma naklejony plaster antykoncepcyjny to mi sie juz odechciało :O

Gość dołektotalny
Mi sie snia rozni, tacy ktorzy juz mi sie nei podobaja i o ktorych nie mysle. Troche to nielogiczne, idziesz spac i nawet w lozku nie masz spokoju.

@dolek: musisz skupic sie na sobie, a nie na facetach. Jesli bedziesz osiagala sukces i kwitla, to bedziesz miala kilku kandydatow. Nie ma nic bardziej zalosnego, niz kobieta, ktora uprasza sie o wzgledy faceta. Tamto pierwsze jest jak kwitnaca roslina, a to drugie jak wiednaca.

ale faktycznie plaster nikotynowy jest podobny do antykoncepcyjnego więc są trzy warianty: optymistyczny czyli plaster nikotynowy pesymistyczny czyli plaster antykoncecyjny realistyczny olac panny

Gość foskeilanidjebs
nie wolno

Gość dołektotalny
Maciek, zonaci sie na pewno zleca ;) Naprawde mam wrazenei, ze wszyscy sie juz wyzenili albo sa 'po slowie' :P albo od kilku lat chodze w zle miejsca.

ja pitole, a co Wy o związkach? Kaczyński w związku jest z Pawłowicz?:P o papieżu pogadajcie:classic_cool: Maciek, ja już kolejny raz się zastanawiam czemu Ty non stop wyrażasz opinie o czymś wtedy gdy nikt nawet nie pyta i wgle z dupy? to jest irytujące

Cream, ja żrę tabletki (a żeby skrócić swe cierpienia na tym łez padole :P) a faceta nie mam na razie więc wiesz, różnie bywa nawet jeśli antykoncepcyjny ewentualnie często do klubu chodzi:classic_cool:

Gość do jako wszechwiedzący orendż
kiedys zastanawialam sie nawet czy to w ogole facet ;) (ten maciek b) ;]

@jako: a ja juz Ci wiele razy powtarzalem, ze to jest forum publiczne, a nie Twoj prywatny pokoj i moge sobie wyrazac opinie gdzie chce, na jaki temat chce i kiedy chce?:) 🖐️