Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blahblahs

Jestem bardzo nieatrakcyjna.

Polecane posty

Gość blahblahs

Patrze w lustro i widzę naprawde okropna osobę. Zaczynając od sylwetki(paqre kilo za dużo, wystajacy brzuch, za krótkie i grube nogi, grube ramiona, ogromne piersi) kończąc na tragicznej twarzy ( za szeroko rozstawione oczy, ogromny nos, małe usta, wysuniety bodbrodek, brzydkie brwi itd) i trzech na krzyż spuszonych wlosach. Nie ma we mnie zupełnie nic ładnego. Nie mam powodzenia specjalnego ( jeśli juz to na imprezach). Mam mnóstwo przyjaciół, chłopaków, ale żaden nie zainteresuje sie mną jako dziewczyną. Dodam, ze bardzo o siebie dbam, maluje sie, ubieram sie modnie. Co moge zrobić, żeby pomimo swojej urody, miala powodzenie ?

Gość szklany klosz
może nie jest tak źle, samokrytycyzm to też wada...

Gość blahblahs
Nie umiem siebie obiektywnie ocenić. W lustrze nawet podobam sie sobie, natomiast na zdjeciach czesto wychodzę fatalnie.

Gość lkjnxkiwh
A pomimo samotnosci nie jestes szczesliwa? Nie ma w twoim zyciu ani jednej rzeczy ktora cie cieszy? Nie szukaj na sile. Ja tan etap mam za soba. Chcesz pogadać? Lepiej być samemu niz otaczac się bezmózgami :)A być samemu,a być samotnym to co innego, takie moje zdanie.I inteligentny czlowiek pdobno sie nie nudzi :P

Gość etstrt
postaraj sie schudnac jest teraz mnóstwo programowna ten temat zamien weglowodany proste i cukre na warzywa, 2 owoce dziennie, kasze, mieso i ryby i tak do konca zycia tylko nie zbyt szybko i nie zbyt radykalnie bo skora obwisnie i nie bedzie to ladnie wygladac

Gość lkjnxkiwh
i nie doszukuj sie bogactwa i atrakcyjnosci w urodzie czlowieka,bo to ulotne.Znam pary,gdzie ktoras ze stron to model/modelka a druga strona jest conajmniej przecietna.Atrakcyjnosc czlowieka to przede wszystkim akceptacja samego siebie :) Moja kumpela zawsze byla przy kosci,nie byla ani inteligentna,ani ladna,ale byla pewna siebie i naprawde wianuszek facetow byl caly czas. Nie ma sensu dla nikogo sie zmieniac.Albo ktos akceptuje cie taka jaka jestes,albo wysraj sie na kogos kto ma zwzgledem ciebie jakies wymagania.

Gość wp clinic
współczuję, nic nie poradzisz, może operacje by pomogły

Gość prawictwo pospolite161
wygladu, rysow twarzy nie zmienisz , ale schudnąć możesz

Gość jbgvfdfgh
Jeżeli masz mnóstwo przyjaciół wsród chłopaków to w końcu znajdzie się taki któremu się spodobasz :P

Gość prawictwo pospolite161
poza tym nie uberaj się modnie tylko seksownie, bardziej kobieco