Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka99

poszukiwana ksiazka

Polecane posty

witam. szukam tytulu ksiazki ktora kiedys czytalam i bardzo mi sie podobala, chetnie bym przeczytala jeszcze raz. To byla histora mlodej chyba 16-letniej dziewczyny ktora miala brata blizniaka ktory zaginal jak mial 3 lata. Po tej tragedi jej rodzice rozstali sie i dziewczyna zostala z matka w miescie a ojciec mieszkal na ranczu. Dziewczyna zachodzi w ciaze i postanawia pojechac do ojca, w czasie podrozy z tego co pamietam chyba ktos probuje ja zgwalcic i ratuje ja mlody chlopak i podruzuje z nia. na koncu ten chlopak okazuje sie jej bratem. jak ktos kojarzy to prosze o tytul:)

Gość lena02
ta książka to KRAINA SNÓW Luanne Rice

Cześć bardzo potrzebuję Waszej pomocy, poszukuję książki, którą czytałam ale nie pamiętam tytułu. Chodziło w niej o to, że z tego co pamiętam ona była modelką brała udział w jakieś akcji fotograficznej, jej koleżanka chciała ukraść biżuterię, bo potrzebowała pieniędzy. Ta główna bohaterka przekonała ją by oddać, ale podczas zwracania przyłapał ją na gorącym uczynku, ten właściciel. W zamian nie zgłaszania policji miała być z nim przez miesiąc. Kojarzycie coś takiego?? z góry dziękuję za pomoc i zainteresowanie