Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanach

czy mogę wybaczyć mu zdradę?

Polecane posty

Gość romanach

Mój facet jakieś dwa miesiące temu, gdy wrócił z wyjazdu powiedział mi, że poznał dziewczynę która zrobiła na nim wielkie wrażenie i coś do niej poczuł, poprosił mnie żebym dała mu czas a on na pewno o niej zapomni, powadził mi też, że chce być ze mna szczery i że nie chce mnie okłamywać. Uwierzyłam mu. Strasznie to wszystko przeżyłam, ale wierzyłam że w końcu się ocknie przeprosi mnie i wróci do minie. W czasie tych dwóch miesięcy spotykaliśmy się ale na stopie koleżeńskiej, za każdym razem mówił że wszystko będzie dobrze, ale że on teraz jeszcze nic nie wie i nie chciał o tej sytuacji rozmawiać w prost Aż w poprzednia sobotę poprosił mnie o spotkanie, pozwiedzał mi, że mu bardzo zależy, zaczął mnie przytulać i całować, wydawało się, że jesteśmy wstanie to wszystko uratować. Spytał się czy może jechać do mnie, zgodziłam się. Nocował u mnie, ale poprosiłam go żeby spał w pokoju gościnnym, jednak gdy wstaliśmy rano, znowu zaczął mnie przytulać całować, głaskać. Przez trzy godziny leżeliśmy w łózko przytuleni było mi tak dobrze, bo strasznie za nim tęskniłam. On chciał by wydarzyło się coś więcej, ale powiedziałam mu, że nie jestem na to gotowa, więc nie przespaliśmy się ze sobą. Mimo, że miałam na to duża ochotę czułam, że nie mogę mu zaufać bo nie znam całej prawdy. Dlatego w tym tygodniu omówiłam się z jego znajomymi. Poprosiłam,żeby powiedzieli mi prawdę. Dowiedziałam się, że on tak naprawdę jest z ta druga dziewczyna, że sypia z nią. A mi mówił gdy pytałam, czy utrzymuje z nią kontakt, że tylko odpisuje na jej smesy z uprzejmości. Nie wiem co mam teraz zrobić. Nie wiem co dla niego znaczyła ta sobota, czy może zerwał z ta dziewczyna? To wszystko strasznie boli bo bardzo go kocham. Wiem że mnie nie szanuje, ale mimo to zastanawiam się czy mogę dać mu jeszcze szansę. Proszę o pomoc bo jeszcze nie powiedziałam mu, że o wszystkim wiem i on myśli, że wszystko jest w miarę ok ( to znaczy kontaktowaliśmy się przez ostatni tydzień dość często przez gg). Czeka mnie ciężka rozmowa. Zastanawiam się na ile mogę sobie pozwolić na danie mu szansy. Proszę o szybką pomoc.

pOWIEDZ ZE TEZ MASZ KOGOS I SIE ZASTANAWIASZ CZY TEN CZY TAMTEN-NIE ROB Z SIEBIE TOWARU DLA NIEGO ;TY MASZ WYBIERAC A NIE CZEKAC AZ CIE JAKIS DUPEK BEDZIE SIE ZASTANAWIAL PUKAJAC INNA-WSTYDZ SIE TAKIEGO PODEJSCIA:ja bym sie nim brzydzila a nie kochala.