Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domiśśśka

Czy mogę zajść w ciążę ? PILNE !

Polecane posty

Gość domiśśśka

5. i 7. lutego kochałam się z chłopakiem. Oczywiście użyliśmy prezerwatywy za każdym razem i żadna się nie zsunęła tylko jedna pękła gdy chłopak ją poprawiał, ale poza moją pochwą i nie wróciliśmy do seksu. Stresuję się ogromnie, bo okres powinnam dostać ok. 5 lutego. nie wiem dokładnie bo mój cykl jest nieregularny średnio co 28-31 dni. Czy mam sie czym martwić, czy mogę spać spokojnie ? Na test jest za wcześnie...

Gość htrhhbtr
Nieważne czy prezerwatywa pękła poza Twoją cipką czy w niej - jesteś w ciąży!

Gość domiśśśka
jak to możliwe ?

Gość Czesława1965
Skoro według ciebie to niemożliwe to po kiego grzyba zadajesz głupie pytania? WON DO KSIĄŻEK GIMBUSIE!!!

nie słuchaj go.. Wątpie żebyś była a na test nie jest za wcześnie bo już po 6 dniach może wykryć ciąże;) Ale raczej to nie potrzebne bo nie jesteś ;) Ja mam np. taki problem że dostałam 10 dni za wcześnie i jest tylko lekkie plamienie ;) Ale na razie się nie martwię chociaż nie mogę teraz być w ciązy xD

Gość dfdsgfg
Jeśli ok 5 powinnaś mieć miesiączkę, tzn że 2 tygodnie wczesniej powinna byc owulacja... Albo masz bardzo nieregularny okres i ci się owulacja przesunęła albo stres cię przydusza i powoduje, że okres jeszcze bardziej ci się spóźnia... Jak by nie było - zacznij się dokształcać z biologii - powaznie mówię. Powinnaś poczytać przynajmniej o cyklu kobiety bo ewidentnie masz braki. PS. Masz inne objawy? Nabrzmiałe piersi albo coś...

Gość Do dziewczyn/kobiet
A jaka wtedy była pogoda? ile stopni? jakie zachmurzenie ? narazie mamy za mało danych by określić czy jesteś w ciąży!

Gość napaleniec z mychą
musisz wrzucić też zdjęcie twojej cipki wtedy tylko możemy określić czy jesteś w ciąży, najlepiej z pupą i cyckami.

Gość domiśśśka
Skąd wiesz że jestem gimbusem ? jakoś nie pamiętam żeby na forum podawała swoją datę urodzenia... Do szkoły chodziłam takiej, że takie tematy omijali szerokim łukiem i nie było żadnych spotkań np. z ginekologiem czy ze znawcą więc mogę nie mieć pełnej wiedzy, ale jakaś tam zawsze się znajdzie :) Stresuję się strasznie, bo jeszcze nie jestem na swoim utrzymaniu, nie mam własnego kąta a wiem jakie jest nastawienie na ciąże moich rodziców... lepiej nie gadać ... dlatego wolałam się upewnić, niż stresować jak do tej pory :) Z biologii będę się dokształcać, bo wybrałam sobie taki kierunek liceum, ale na serio ... szkoła do której chodziłam pod względem seksu ma swoje żelazne zdanie i nie chce edukować dziewczyn na takie tematy ... Dziękuję za szczere rady :* + NIE DODAM ŻADNEGO ZDJĘCIA , jak chcesz to wejdź sobie na jakąś stronkę ze zdjęciami nagich kobiet... :)