Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrykkk

Mam problem z dziewczyna z seksem !!!!

Polecane posty

Witam, mam pewien problem z dziewczyna z ktora jestem juz 2 lata, oboje mamy po 20 lat, nie widzimi poza soba swiata, jest nam razem dobrze. Problem tkwi w tym ze nie potrafie jej namowic do seksu, uprawiamy peeting od 3 miesiecy bycia razem, zaspokojamy sie wzajmenie ale szczerze mowiac mam juz tego dosc. Chcialbym czegos wiecej, a jak z nia rozmwiam na temat seksu to mowi mi tylko tyle ze uwaza SEKS ZA COS PIEKNEGO i chce zeby bylo to cos wyjatkowego wiec chce poczekac do slubu... Moze ktos z was moglby mi pomoc w tej sprawie, bardzo prosze o pomoc !

wiec przyjdzie ci poczekać:P czemu nie chcesz tego uszanowac?:O bo hormony ci buzują?:O

szanuje jej decyzje, tylko powiedzcie mi ile mozna czekac? Tym bardziej jak mi mowi ze ma ochote na seks a jezeli przychodzi co do czego to chce poczekac :(

a gdzie ci sie spieszy?:P

Gość ytka.
2 lata bez?? wspołczuję:-(

zamiast mu zazdroscic cnotliwej kobiety ty mu kondolencje skłądasz?:O

no wlasnie i chcialbym cos w tej sprawie zrobic ale nie potrafie jej do tego przekonac dodam tez to ze ona jest dziewica a ja prawiczkiem... Moze wam uda mi sie pomoc :)

Gość szakalaka11
rozpalaj ja a potem sam przestawaj jak kilka razy doprowadzisz ja prawie do skrajnosci sama bedzie chciala :)

Gość Falista sukieneczka
jesli nie chcesz pozbawic jej bialej sukienki to czekaj cierliwosc poplaca :-)

Gość ytka.
v34 ty jestes normalny/ a??? w tych czasach i czekanie do slubu z seksem?? dla mnie to jakieś zacofanie i sredniowiecze! Kazdy normalny człowiek wie jak ważny jest seks w zwiazku i zgranie temperamentów partnerów🖐️

Dla mnie czekanie z seksem do ślubu to banialuki. Potem może okazać się, że tak naprawdę kręci ich coś innego i dopiero będzie ból. Zresztą kto teraz w wieku 20 lat planuje już ślub.:-D

Gość wakawaka25
moj czekal na seks 2 lata, tez bylam dziewicom ale nie planowalam czekac do slubu, czekanie bylo posrednio spowodowane problemami zdrowotnymi tez ale w koncu sie doczekal :p teraz uprawiamy seks co najmneij dwa razy dziennie ysle ze sie cieszy ze czekal bo wie ze bylo warto moze z Toba tez tak bedzie :-) moze powinienes sie oswiadczyc? wtedy ona by poczula ze ci zalezy i ze moze Ci sie oddac bo traktujesz ja powaznie?!

ytka. v34 ty jestes normalny/ a??? w tych czasach i czekanie do slubu z seksem?? dla mnie to jakieś zacofanie i sredniowiecze! Kazdy normalny człowiek wie jak ważny jest seks w zwiazku i zgranie temperamentów partnerów xx a gdzie wspomniała m o wstrzymywaniu sie do slubu?:O Nie jest gotowa i juz!!! moze to on nnie jest tym z który daje jej na tyle poczucia bezpieczenstwa by chcec to wałsnie z nim zrobić....kazde zmuszanie młodej kobiety, wywieranie nacisku i manipulacja by soebie upuscić z krzyza to gówniarstwo :O

Gość ytka.
v34 2 lata razem, dziewucha 20 lat i bidula nie ejst gotowa??weż rpzestan🖐️

pewnie ze tak, nie raz rozmawialem ja o naszej przyszlosci i wlasnie jest z nia pewien taki problem ze ona ma caly czas obawy ze cos sie stanie i ze to wszytsko sie zakonczy, raz rozmawiala zemna na ten temat tego ze ona nie miala przedemna zadnego partnera i mowi ze to zle ze trafila odrazu na tego idealnego i przez to moze byc cos nie tak. Rozumiecie to?! bo ja tak na w pol i jej wtedy wszytsko tlumacze i wtedy wszystko sie robi w porzadku a po jakims czasie dalej ma obawy ze sie cos popsuje..? Czy jest to normalne? Potrafie byc cieprliwy ale nie uwazacie ze 2 lata cierpliwosci to nie jest wystarczajacy okres ?

ytka. v34 2 lata razem, dziewucha 20 lat i bidula nie ejst gotowa??weż rpzestan xxx zrobic to z prawikiem?:P Tez bym nie była:P

Gość Minegra
jest wystarczajacy ale jak napisano powyzej ona potzrebuje potwierdzenia, oswiadcz sie przeciez nie musicie sie zenic za rok czy dwa, nawet nie musza to byc takie prawdziwe oswiadczyny ale zapewnienie ze chcesz z nia byc do konca, ona chce miec pewnosc ze odda sie temu jedynemu :p niepoprawna romantyczka :p

Gość ytka.
patryk jestem za tym zebyś porozmawaił ja na ten temat. ja bym na twoim mejscu postawiła jej ultimatum ze albo się przełamie albo to konczysz. Rozumiem ze by nie była gotowa pół roku czy tam nawet rok, ale 2 lata???? dajcie spokój, to juz nie jest normlane...

Nie miała żadnego partnera, a Ciebie uważa za chodzący ideał.:-) Nie zazdroszczę.:-)

Najbardziej mnie wkurwia ta presja...no dwa lata razem i cnotliwa bo w dzisiejszych czasach to głubie niepowazne, niemodne, staroświeckie...pierdut pierdut :O doczekaj sie 17 latki w domu i jej smol na ucho te światowe nowosci:O

Gość ytka.
ma się chłopak oświadczyć zeby ona łaskawie mu sie oddała??buhahahhaha lepszej porady dawno nie słyszałam:-D Moim zdaniem dziewczyna nie jest zdrowa na umyśle, pewnie ma jaką moze nerwicę albo coś w tym stylu?2 lata, 20 lat na karku to moim zdaniem rpzesada..

Minegra jest wystarczajacy ale jak napisano powyzej ona potzrebuje potwierdzenia, oswiadcz sie przeciez nie musicie sie zenic za rok czy dwa, nawet nie musza to byc takie prawdziwe oswiadczyny ale zapewnienie ze chcesz z nia byc do konca, ona chce miec pewnosc ze odda sie temu jedynemu niepoprawna romantyczka xxx to jest koorwa genialne:O

na razie to tak tylko ja sprawdzalem i dla zartow rozmawialem na temat oswiadczyn i z naszych rozmow wynika ze to jeszcze nie czas na to :/... co do zapewniania o tym ze jest ona ta jedyna to robie to srednio 2 razy w tygodniu, tak niestety moja dziewczyna ma bardzo niska samoocene i musze wkladac ogromna ilosc staran zeby to zeminic.

ytka. ma się chłopak oświadczyć zeby ona łaskawie mu sie oddała??buhahahhaha lepszej porady dawno nie słyszałam Moim zdaniem dziewczyna nie jest zdrowa na umyśle, pewnie ma jaką moze nerwicę albo coś w tym stylu?2 lata, 20 lat na karku to moim zdaniem rpzesada.. xxx patryk czytaj chłopie i sie ucz!!! :classic_cool: obys koorwa takiej nie dostał:P

Gość ytka.
v34 nie obraz się ale moim zdaniem masz nierówno pod sufitem gdy bronisz dorosłej dziewczyn która nie ejst gotowa na seks ze swoim chlopakiem po 2 LATACH bycia razem🖐️

czyli w takim razie powineinem jej dac to ultimatum tak ? hmmm mysle ze to bedzie trudna rozmowa, moze jeszcze poczekac z tym jakis czas? pewnie was to rozsmieszy ale zbliza sie nam post i porposila mnie o to zeby w czasie postu zaprzestac pieszczot (niby po spowiedzi ksiadz jej cos nagadal ... ) i jak tu byc zdrowym mezczyzna....

ytka. v34 nie obraz się ale moim zdaniem masz nierówno pod sufitem gdy bronisz dorosłej dziewczyn która nie ejst gotowa na seks ze swoim chlopakiem po 2 LATACH bycia razem xxx nie obraz sie mojej opinii nie kazda musi byc tak pierdolnieta jak ty by to robic dlatego że ...ma 20 lat i ma 2 lata chłopaka:classic_cool: niektóre wolą myslec a nie sie rozkraczać bo srodowisko uznaje że powinna :P

Gość ytka.
v34 nie mamy ze soba o czym rozmawiać , tak załosne podglady jak twoje może miec tylko jakaś znerwicowana cnotka niewydymka🖐️

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Sama Ci wskoczy na kutasa.

i jak tu byc zdrowym mezczyzna.... xxx wystarczy dorosnąć:O