Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju............

Nocował dziś u mnie zajebisty facet...

Polecane posty

Gość slalom Malejkum
Ju............ ty nie jestes ta ju..... ktora tu kiedys pisala ona byla madrzejasza od ciebie:)

Gość chodzi o to zeby gonic kroolic
zka, jak ktory cie chce to ty go nie, wolisz mniej dostepnego

Gość Ju............
Tamari, nie jest wolny. Ale nie mam co do niego żadnych planów jeśli to masz na myśli :D Jasne, że miałam tak jak piszesz, kazdy tak miał zapewne. Młodszy wcale taki ugrzeczniony nie jest, typ łobuziaka raczej, ale maniery ma bez zarzutu, czego o starszym nie można powiedzieć. A co do króliczka to właśnie młodszemu się nie podobam:)

Gość Ju............
slalom Malejkum haha, no cóż, mądrości nie zawsze przybywa z wiekiem:D

Gość up.
upame

Gość Ju............
Wyświetlać posta!😠

Gość Ju............
Wiem, że temat durny, ale mnie jakoś wzięło na taką rozkminkę i myślałam, że może coś wiecie na ten temat :)

Gość mmnjjjjkhuhi
no kurna, może cechy które nas kręcą są bardziej skomplikowne niż "opalony" "wysoki" itd.. nie rozumiem twojego zdziwienia, spotykam codziennie tysiące ludzi na ulicy i każdy jest trochę inny, a takie kategorie jak wysoki i brunet to troche za mało informacji. pozatym mnie wcale nie kręcą męskie pipki, nawet jak jest opalony i dobrze zbudowany, oceniam po twarzy czy ktos ma "to coś" po prostu,

Gość stdyfuvghbjlnm
spotykam codziennie tysiące ludzi na ulicy xxxxxxx pracujesz naulicy jako kto? :D

Gość mmnjjjjkhuhi
piszesz "bielutkie ząbki świetnie ubrany itd" dla mnie prawdziwy facet nie myśli za dużo o ubiorze. za bardzo zadbany to też niedobrze, może to typ który dba tylko o siebie i to widać, a ty może nie należysz do lasek które lubią wielbić i podziwiać na okrągło swojego faceta. świetnie maniery.. hmm często ludzie różne rzeczy ukrywają pod idealnym zachowaniem, pozatym facet ma mieć własne zdanie i koniec.

Gość mmnjjjjkhuhi
Nie, nie pracuję na ulicy, jesli to cię interesuje. :)

Gość Ju............
Dzięki za wypowiedź. :) Nie do końca mnie zrozumiałaś, obaj są obiektywnie przystojni, bardzo się wyróżniają na tle innych facetów i myślę, że gdybym zamieściła tutaj linki z ich fotami to byście się ze mną zgodziły. I mają męską urodę! I to, który sie komu bardziej podoba to kwestia gustu. Zresztą nie ważne, chodziło mi o to, że MNIE się bardziej podoba ten młodszy, ale to przy starszym tracę pewność siebie. Rano widziałam młodego wychodzącego z łazienki w samym ręczniku i pomyślałam tylko, że fajne ciałko i nic poza tym, za to gdy widziałam klatę starszego zaparło mi dech, aż się musiałam oprzec ręką o ścianę żeby nie upaść z wrażenia, choć przyznaję, że w wyobraźni wyglądała lepiej :P

Gość Ju............
A że dbają o siebie to tylko na plus. Dzięki siłce mają fajną sylwetkę, przez solarkę ładną karnację, wyregulowane brwi wyglądają lepiej, zadbane dłonie, zniewalający uśmiech dzięki ładnym zębom, zawsze idealny fryz, modny ale męski strój, gadżety, depilacja tam gdzie trzeba. Nie wiem co w tym złego. Gdybym miała tyle kasy co oni to też bym w siebie inwestowała, a co :P

Gość brzydki_facet
Przystojniaka nazywacie ruchaczem a brzydala olewacie więc w końcu jaki facet jest dla was odpowiedni ?

Gość IMO12335
brzydki_facet "Przystojniaka nazywacie ruchaczem a brzydala olewacie więc w końcu jaki facet jest dla was odpowiedni ?" ­ Otóż nie. Widzisz o kim temat? Ano o Przystojniaku. A skoro tyle podniety, to znaczy, że taki JEST odpowiedni. ­ A Przystojniak jest 'ruchaczem' tylko wtedy, gdy nie chce przelecieć opisującej go samicy - jakoś trzeba wyrzucić z siebie frustrację. :classic_cool:

Gość brzydki_facet
Ja jakbym miał pełny portfel to też bym się ładnie ubierał ,kupował sobie gadżety a przede wszystkim wyleczył laserowo blizny po trądziku bo one najbardziej mnie szpecą i łysina na środku głowy :(

Gość Ju..................
Brzydki, no to widzisz, co powinieneś zrobić. ZAPIERDALAĆ żeby ten portfel zapełnić :) Nie ma co się oszukiwać, mówi się, że pieniądze szczęścia nie dają, ale bez nich ciężko być szczęśliwym. No i są niezłym afrodyzjakiem i wabikiem na kobiety :):) IMO, jasne, marze o tym, żeby chciał mnie przelecieć, najlepiej czworokącik: on, ja, jego kobieta i mój mąż, to by było to :O