Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drugie dziecko

17tc i ból podczas seksu

Polecane posty

Gość drugie dziecko

jestem w 17tc i wczoraj jak zaczęłam się kochać z mężem zaczął mnie boleć brzuch,nie wiem z jakiego powodu poczułam jak mi się wszystko ściska w środku...przestraszyłam się trochę i zrezygnowaliśmy z dalszych amorów...miał ktoś tak?

Gość nikt tu się nie smieje
skurcze?

Gość moze jakas pozycja niedogodna?
ja tez jestem w 17tc, kochamy sie,ale od czasu do czasu czuje bol brzucha nie tylko podczas sexu, to byl taki przewlekly bol czy krotki? Nam lekarz doradzil,abysmy cytuje"nie szaleli i zachowywali sie delikatnie" do tego moze bylas spieta ,albo zestresowana czyms? bo u siebie zauwazylam,ze moj organizm stal sie bardzo wrazliwy na wszelkie bodzce

Gość kaftanik niebieski
pomyslalas nad tym ze byc moze dziecku to sie nie podoba i buntuje w taki sposob

Gość drugie dziecko
to taki skurcz no dłuższą chwile to trwało,później czułam że tak jak by podbrzusze mi pulsuje...w pierwszej ciąży nie miałam tak, kochałam się z mężem do końca i nic takiego mi nie dolegało...zastanawiam się czy to może być spowodowane moim pierwszym porodem( urodziłam 10miesięcy temu i podczas porodu macica mi po pękała i byłam nadcinana)do lekarza mam dopiero na 22lutego...