Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJA1107

BRĄZOWE PLAMIENIE ??

Polecane posty

Gość MAJA1107

HEJ WAM .. OD WCZORAJ MAM BRĄŻOWE PLAMIENIE .. WYGLĄDA JAK ROZPUSZCZONA MLECZNA JASNA CZEKOLADA I JEST GESTE.. NIE WIEM CO TO MOŻE ZNACZCY ?? DODAM ZE TO BYŁ MÓJ WIERWSZY CYKL Z CLO!! TABLETKAMI NA OWULACJE .. A CO DO NIEJ BYŁA IDEALNA .. ODRAZU WYBUDZIŁĄ MOJE JAJNIKI Z ZIMOWEGO SNU :)CYKL MAM CO 34 DNI OSTATNIA MIESIĄCZKA BYŁA 12 STYCZNIA JAJECZKO PĘKŁO W 14 DNIU CYKLU CZYLI 25 STYCZNIA 22MM... OCZYWISCIE POD KONTROLA WSZYTKO MONITORING BYŁ... PRZYTULANIEC TEZ BYŁ W DNIU OWULACJI .. DZIŚ MIJA 17 DZIEŃ OD OWULACJI ZA PARE DNI POWINNAM DOSTAC MIESIĄCZKE PIERSI MNIE BOLAŁY PRZEZ TYDZIEŃ DZIŚ BÓL USTAPIŁ .. ALE TO PLAMIENIE NIE WIEM NIGDY NIE MIAŁĄM .. DODAM ZE WCZORAJ GDY ZOBACZYŁAM TO PLAMIENIE TO BYŁO TAM TROSZE TROSZECZKE KRWI .. ALE DOSŁOWNIE TROSZE .. ZAWSZE W @ MAM STRASZNE BÓŁE JAJNIKÓW .. NA DZIEŃ DZISIEJSZY NIE ODCZUWAM NIC ... NIE WIEM CZY UDAC SIE DO LEKARZA LECZE SIE PRYWATNIE WIEC TO KOSZTUJE .. ALE MOŻE TO PO TYM CLO ., TAK MÓJ ORGANIZM REAGUJE .. NIE ZNAM NIKOGO KTO STOSOWAŁ TEN LEK WIEC PYTAM TU NA FORUM ??? :(

Gość MAJA1107
HALO

Gość Ja ci powiem to
Owulację miałaś 17 dni temu to już powinnaś mieć okres.Zawsze do 16dni po występuje miesiączka więc to plamienie może być właśnie nią.

Gość MAJA1107
NO TAK ALE JA MAM CYKLE 34 DNIOWE WIEC POWINNAM DOSTAĆ CZWARTEK PIĄTEK JAKOŚ TAK

Gość kjnijhdn
kdb

Gość MAJA1107
A CO DO TEGO TO NA PIERSIACH MAM TAKIE JAK TO NAZWAC NAWET NIE NA PIERSIACH PRAWIE WSZĘDZIE WODNE PRYSZCZE .. NIE WIEM JAK TO NAZWAC SĄ DZIWNE .. MOŻE WARTO ZADZWNIC DO GIN

Gość kjhgfghj
test ciążowy zrób... moze być poronienie... niestety...

Gość Ja ci powiem to
Ja wiem przeczytałam.Tylko że skoro masz 34 dniowe to owulacja powinna wystąpić 18-20 dc.Patrz na to kiedy była owulacja a nie kiedy masz dostać.Skoro była potwierdzona to teraz powinnaś dostać.Nie zawsze owu wypada tak samo dlatego tyle jest niechcianych ciąż ''bo przecież ja to robiłam w niepłodne...''

Gość MAJA1107
A CIĄŻA NIE WCHODZI W GRĘ? NIE WIEM CO TO JEST

Gość Ja ci powiem to
No jasne że wchodzi dlatego ktoś ci poradził zrobić test.Zrób ten test bo plamienia w ciąży trzeba konsultować z lekarzem.A jak nie chcesz robić to wybierz się na wizytę.

Gość MAJA1107
WŁASNIE ZROBIŁAM TEST .. MASAKRA TO CZEKANIE NA TEN WYNIK.. PEWNEI BEDZIE NEGATYW.. JAK CO MIESIĄC..:(

Gość MAJA1107
NO TAK JAK MYSLALM .. KRESKA JEST JEDNA PIĘKNA CZERWONA.. ALE DRUGIEJ BRAK:( AŻ SIE POPŁAKAŁAM:(