Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślę że to napisał mod

Facet bez prawa jazdy jest nic nie warty

Polecane posty

Gość artur8
Po pierwsze już sam tytuł wypowiedzi mówi o tym jaką osobą jest autor. Tytuł jest poniżający, mówi o braku tolerancji i chamstwie tej osoby. Rozumiem więc frustrację wielu osób. Jednak dyskusja poszła za daleko i pojawiło się tu dużo bezsensownych wypowiedzi nie na temat. Przechodząc do meritum. Może po prostu facet, który nie ma prawa jazdy się do jeżdżenia samochodem nie nadaje. Nie każdy jest do tego stworzony. Są ludzie, którzy mają słabą koncentrację, koordynację ruchów, słaby wzrok, mają lęki podczas prowadzenia samochodu etc. etc. Mogą być fajnymi ludźmi, zaradnymi, a akurat z tym mieć problem. Może tak właśnie jest z większością z tych co prawka nie mają - a nie od razu, że są nic nie warci... Jak w ogóle można tak napisać:/

Gość gość
Bez przesady, nie każdy chce mieć prawo jazdy. Ja akurat rozpoczynam kurs w szkole www.koszela.com.pl we Wrocławiu bo nie wyobrażam sobie nie mieć prawka, ale to jest wolny wybór każdego

Gość gość
moze bic, pic i ponizac byle by mial prawko. Taki temat pokazuje, ze kobiety zwrcaja uwage na tak nieistotne rzeczy zamiast na te podstawowe w wyborze partnera stad potem narzekania na mezow czy konkubentow.

Gość gość
Na początek. Prawo jazdy mam od dawna, samochód też. Ale ktoś kto uważa, że "facet/kobieta bez prawa jazdy jest nic nie warty/warta" jest zwyczajnie żałosny i nie chciałbym nigdy się z kimś takim związać. Ciekawe co kobiety tak gardzące facetami bez prawa jazdy powiedziałyby gdyby zobaczyły wątek w stylu" "Gruba kobieta jest nic nie warta"? Mogę nawet argumentować tak samo jak wy, że jest leniwa, bo nie chce jej się ćwiczyć, głupia, bo je byle co, byle jak byle kiedy i tez nie zastanawiałbym się czy to nie kwestia zdrowia. To jakie ktoś podejmuje decyzje to jego sprawa, jeśli brak czegoś u drugiej osoby Ci nie pasuje, to po prostu z nią nie bądź, a nie stwierdzaj, że jest nic nie warta.

Gość gość
choć od dobrych kilku lat jstem dumnym posiadaczem prawka uważam że tekst jaki widnieje w tytule tematu pisała jakaś osoba niedojrzała. Ja np.zrobiłem prawko dośc póżno bo w wieku 27 lat -wczesniej nie potrzebowałem,studia w dużym mieście nie wymagały posiadania własnego dojazdu zrobiłem kiedy była koniecznośc dalszych dojazdów do pracy. Osobiście nawt napiszę że nie lubię do końca kierować-samochóo to finansowe obciążenie(choć lubię drogie i luksusowe auta;). Znajomu w Anglii pracuje już kilkanaście lat,nie ma prawka i tam nikomu nie robi problemu to ż nie posiada driver licensce. Ale oczywiście Polsce nadal panuje zakompleksiona kołchozowa mentalność. PS Kaczński też nie ma prawka,nawet baby,ale za to kasy jak lodu hehehe

Gość gość
a wszystkie grube i z małymi piersiami (czyli 98 proc.kafe) nadają się do utylizacji. by nie było mam prawko ale jak słyszę takie pitolenie to nie dziwię się że większość facetów woli za żonę Ukrainki niż to roszczeniowe interesowne "leżę i pachnę" pokolenie Polek.

Gość gość
W dzisiejszych czasach trzeba być DEBILEM żeby robić prawo jazdy. -ośrodki robią wszystko by uwalić egzaminującego, -wprowadza się kolejne kursy doszkalające byle tylko trzepać kasę -na osiedlach ciężko znaleźć miejsce do parkowania, -w centrum za kawałek g*******ego zastanego klepiska płacisz -przeglądy, wacha, OC, AC Argumenty typu bo żona będzie rodzic... to proszę sobie wsadzić. Po karetkę się dzwoni lub taksówkę. Jeszcze rozumiem ze ktoś mieszka na wsi wtedy to ma sens,ale po kiego grzyba mając komunikację miejska pod nosem mam być dojony przez złodzieji, by potem użerać się z korkami, miejscami do parkowania, zanieczyszczając środowisko. Typowo życzeniowe myślenie Karyn które nie mają o niczym pojęcia i lecą na blachę

Gość gość
Prawdziwy facet myśli logicznie a nie podąża za stadem wypruwając żyły na jakąś cebulacką niezależność, status. Wielki człowiek sukcesu z 20 letnim golfem III.

Gość gość 41 latek
1_18 bez przesady późno to ja zrobiłem prawo jazdy a zrobiłem je w wieku 41 lat Dlaczego ktoś zapyta... Mieszkam w dużym mieście i zwyczajnie brak prawa jazdy był mało dokuczliwy, poza tym nigdy nie ciągnęło mnie do auta. Jednak człowiek ma coraz więcej lat i wygoda posiadania tego dokumentu wzięła górę. Zakupy itd jednak dotarło do mnie że prawko się przyda. Jednak nadal jestem tym samym człowiekiem ze swoimi wadami i zaletami. Prawo jazdy nie uczyniło mnie lepszym ani gorszym. Jeśli ktoś ocenia człowieka po tym czy posiada prawo jazdy to jest pustą osobą i jak najdalej od takich.

Gość gość
Mój mąż zrobił prawko w wieku 39 lat. Twierdził że nigdy nie będzie dobrym kierowcą.. a teraz super jeździ!

Gość gość
zarabiam 15 000 miesięcznie - ale nie mam prawka. Kupiłem żonie samochód. Teraz idąc tokiem myślenia autora- człowiek , który zarabia mniej niż 10000 - jest nic nie warty( jasne że tak nie myślę)

Gość gość
Tak jest nic nie warty! Co jesli urodziloby sie wam niepelnosprawne dziecko w autobus bo romantycznie k mac

Gość gość
To wtedy kobieta może prowadzić. A nie, czekaj czekaj, kobieta bez prawa jazdy jest nic nie warta.

Gość gość
Już postanowiłam, nie chcę mieć prawa jazdy, z instruktorami, debilami i chamami się kształcić, to lepiej nie mieć prawa jazdy!

Gość gość
Facet bez prawa jazdy nie ma ja a kobieta bez prawka jajników i wszystko gra :) A na poważnie wymaganie na drugiej płci posiadania cechy, umiejętnośc*****eniędzy świadczy o lenistwie i nieudolność komentując osoby :)

Gość Zawiedziona222
Prosiłam swojego chłopaka ponad rok czasu by poszedł na prawo jazdy, wiem że znalazłby na to środki. Chciałam by to zrobił ponieważ wiem że ma sporo czasu i mógłby zrobić coś dla siebie, niestety za każdym razem gdy wracałam do tematu mówił, że mam znaleźć sobie kogoś innego... Poczułam, że mu na mnie wcale nie zależy.

W dzisiejszych czasach prawko to podstawa. W cale nie tak ciężko o nie.

Gość gość

HAHAHAHA no i jak was baby nie uważać tu za typowe goowno, bezmózgie ścierwa pozbawione ambicji, nic nie potrafiące pasożyty? Nic dziwnego, ze was na całym świecie traktuje się jak zwykłe bezmózgie worki na spermę XD