Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cardamon

ODCHUDZANIE GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Gość misiaczek20000
PODOBA MI SIĘ TA DIETA 2 DNIOWA ZWŁASZCZA ŻE UWIELBIAM MLEKO ITP OD PONIEDZIAŁKU JADĘ Z TYM

Nie moge nic znalez na stronach polskich i czytam na angielskiej .Mi sie tez podoba :) prawdopodobnie ,wydawaloby sie ze niby po tych 2 dniach odbycia diety ,rzucimy sie na jedzenie a w rzeczywistosci nasz umysl dyktuje nam cos innego,Cos w stylu..2 dni bylam na diecie to szkoda tak sie nazerac przez kolejne ...no jakos tak wtym stylu :) Jak chcecie koge wrzucic linka :)

Boze, jestem tak podjarana ta dieta ...sorry za poprzestawiane literki w poprzednim moim poscie :)

W dzienniku Daily Mail jest artykul profesora Gillian Haddock, ktory twierdzi ze ta Dieta 2 dniowa (scisle przestrzegana przez kaze 2 dni w tygodniu) ZMNIEJSZA ROWNIEZ RYZYKO ZACHOROWANIA NA RAKA PIERSI O 40% !!! Bp przez te dwa dni diety przyjmuje sie tylko 650kalorii .... Od poniedzialku ruszam z nia :)

Mam okropny dzien,czuje glod ssanie i mam niesmak w ustach. Zjadlam dzisiaj 2 jajka, kawalek malutki makreli w sosie pomid. 3 korniszony i 3 lyzki fasolki 2 jablka 2 kawy z mlekiem b/cukru ...juz mam ochote sie poddac...moj zapal gasnie wogole nie mam pomyslu i sposobu na odchudzanie...masakra :(:( a waga stoi w miejcu jak zaczarowana :(:(

Gość just just just ...797
nie poddawaj się, przez 2 tyg waga ma prawo stac w miejscu a pózniej jak zazwyczaj ruszy to leci po kg tygodniowo. wiem co mówie mam za sobą 25 kg. kiedys wazyłam 80 teraz 55. pozdrawiam):

just just just ...797 No niestety skusilam sie na mala garsc frytek z kurczakiem z rozna oczywiscie bez skorki i surowke z oliwaz oliwek :( ale tak zle sie czulam , normalnie slabo mi bylo i niedobrze...eh...zjadlaa naprawde o polowe mniej niz normalnie dawniej bo chyba juz jednak po tych 2 tyg prawie to moj zoladek sie obkurczyl...a po jedzonku moj zaladek zaczal szalec ,no teraz jest ok :( oj nie jest lekko ...

nikt tu nie zaglada ....wiec dalej walcze sama z moimi kilogramami :(

hej hej hej przylaczy sie ktos do walkji z nadmirnymi kilogramami????????