Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

apokalipsa sie spelnia

Polecane posty

no nie papiesz odchodzi, abdykuje a wedlug armagiedonu jak paoieszem zostanie czarnoskory ksiondz to bedzie zaglada, a mowia ze ma dyze szanse ktos z afryki i jsk tutej nie byc rasito!!!!!!!

ma zpasc na nas jakas plaga egipska moja babcia juz ostrzegala przed czarnym papiezem a tutej masz murzyn katolikiem bujcie sie bogaaa

Gość a nawet
jak czarny zostanie papiezem- antychryst bedzie to znak- wszysko juz sie zaczelo, wkrotce czekaja nas wojny, glod i przesladowania

i co bo robic mu sie nie chcec to abdykuje ja to wjedzialam ze niemcom nie mozna ufac

Brzoza w Smoleńsku złamana na wysokości 666 cm Marcin P. ukradł ok 66x milionów lol fajny dzień :)

Gość a nawet
antychrysem ma byc wladca rosji i usa. przepowiednie mowily ze apokalipsa sie zacznie kiedy wladca swita bedzie czarny- czyli obama -usa najwieksza potega obecnie,wiec nie wiem jak to teraz sie ma do watykanu wielu, bardzo wielu ma zginac, a wczesniej cierpiec meki jedno jest pewne-stary porzadek i system wlasnie sie konczy, jest to sterowane na gorszy- nwo welcome

Gość witek ----0
to juz nie wiem czy opłaca mi sie dach remontowac jak ma nastapic niebawem apokalipsa ? nie wiem co robic mam mętlik w głowie