Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cassablanca

czy kupujecie swoim dzieciom markowe ciuszki ?

Polecane posty

ja mam dwójkę dzieci i nie wyobrazam sobie ubrać je w ciuszki z jakiegos rynku czy zwykłego sklepu. Kupuję zatem ciuszki wyłącznie markowe, czyli np. Armani czy Lauren. Czesem trafi sie coś z Zary lub H&M ale raczej sporadycznie. A jak jest u was?

Gość pierdu pierdu pierdu sru
ja w ogole nie mam dzieci ale jakbym miala to w zyciu bym nie wydawala kasy na ciuchy ktore szybko robia sie za male

Gość do casablanki
:o dziewucho jaka ty jestes pusta

Gość a gdyby tak mozna było
amnaniego, chanel, d&g itp. to kupuje sobie szkoda kasy bo dziecko szybko wyrosnie

ja te już za małe wydaje, nie tylko znajomym. Więc robię przy okazji dobry uczynek :)

Gość bezrobotna robotnaaaa
nie mam dzieci i nie zamierzam, wole na siebie wydawac. poza tym po 2 ciązach pewnie masz starsznie zniszczone cialo i musisz sie dowartosciowac na forum ;) ja ci nie zazdroszczę ciala po 2 ciązach wiesz? moze i jestes bogata ale glupia i zniszczona.

dziewczyno mojego ciała zazdrosci mi wiele kobiet :) zawsze o siebie dbałam, masaże, dobre kremy, aktywnosc fizyczna nawet w ciąży, zdrowa żywnosc i dlatego ciało mam jak sprzed ciąży :) a skoro mnie nie znasz i nie widzisz to nie wymyslaj :D

Gość Potatoo
Dla mnie to głupota kupować za wszelką cenę kupować ciuchy markowe. Czasami można spotkać naprawdę tanie,wytrzymałe i modne rzeczy w zwykłych sklepach i targowiskach i na pewno na ciuchach. Czy metka jest ważna? Nie lepiej wydać na wakacje? Na pasje dziecka , może chciałoby nowe zabawki albo telefon zamiast stosu ubrań ? Fakt,że twierdzisz żę ci zazdrościmy tylko utwierdza mnie w fakcie że masz w cholere pieniędzy i nie znasz ich wartości , szufladkujesz ludzi po ich ubiorze. Dziękuję i do widzenia, tyle w temacie.

Gość rrtrtrtttytyty
hahahaha cialo jak sprzed ciąży hahahahahaha OK daj zdjęcie brzucha :)

potatoo ----- dla mnie metka jest ważna ponieważ te ciuszki są zdecydowanie lepsze jakościowo. Na targowiskach wszystko jest takie samo :o nie ma niczego wyjątkowego. Moje dzieci są maleńkie więc nie maja pasji i z tel kom nie korzystają :) a gdzie ja napisałam, ze dzieci ubrane w tanie ciuszki są gorsze ?? czytaj co pisze. A osoby, które twierdzą, ze jestem pusta bo ubieram dzieci w markowe ciuchy zwyczajnie zazdroszczą :)

rtrtyty.... a co ty myślisz, ze bede tu wrzucac swoje foty ? :D przeczytaj sobie temat to bedziesz wiedziała o co pytam

Gość klasyka na topie
Od kiedy ciuchy z h&m, zara są dobre jakościowo?:D Taka sama jakość jak bazarowych - głupie gęski płacą za markę nie jakość. Mądra, rozsądna kobieta potrafi ubrać swoje dziecko tanio i ładnie. Kasę lepiej wydać na coś co dziecko ma dłużej. Z ubrań się wyrasta. Może kasy Ci nie brakuje ale klasy i charakteru owszem.

ha ha ha wy naprawde nie potraficie czytać :D ok powtórze, kupuje tylko ciuszki markowe czyli lauren, armani itp a rzadko tylko nabywam zary czy h&m :) tak więc klasyko przeczytaj sobie spokojnie jeszcze raz :D a i zapewne ty jestes ta mądrą, rozsądną kobietą ? to szkoda, ze nie doczytalaś, ze za małe ciuszki wydaje bardziej potrzebującym.

a charakter i klasa to moje drugie imię. Przyjaciólki prosza mnie często żebym doradziła im w wyborze ciuszka :)

Gość czasem zdarzy mi sie
kupic cos w zara czy innym tego typu, ale i tak uwazam, ze ceny tam są przesadne. uwazam, ze ciuszki w zwyklych sklepach są rownie ladne