Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angels Die

Wrocila do bylego :(

Polecane posty

Gość Angels Die

Powiedziala ze bledem bylo zerwanie, ze go kocha. Ale dziwnie sie poczulem ale bede twardy mimo tego okropnego zakochania sie.

Gość tyyppoweee
typowe:) dziewczyny nie rozumieja ze powroty nie maja sensu

Gość weeellllaaa
Czasem maja :) a powroty do bylych,to jeden z czestszych powodow rozstania :)

Gość Angels Die
odstawila mnie jak zabawke

Gość IMO12335
Widocznie były jest od Ciebie lepszy autorze. Pamiętaj - samica ZAWSZE. nieustannie szuka lepszych opcji. :classic_cool:

Gość weeellllaaa
Po prostu jej nie odpowiadales. Nie dorabiaj sobie teorii. Poszla tam,gdzie chciala. Nikogo nie zatrzymasz. Panuj nad emocjami i uczuciami,bo zabawke sam z siebie mozesz przez to zrobic.

Gość Do IMO.,
lol idiota moja kolezanka wracala do goscia ktory ja wyzywal od dziwek i szmat a staral sie o nia pewien bardzo fajny facet. I co wybrala lepsza opcje? gowno prawda widac ze prawiczek jestes i dziewczyny nigdy nie miales. Dziewczyny sa glupie

Gość Angels Die
trudno bylo wygrac jesli mowi ze NIGDY go nie przestala kochac i ze byli 3 lata ze soba i ze zerwali tylko dlatego, ze on zostal w Poznaniu a ona przeprowadzila sie na studia do Warszawy. Mogla wczesniej mi powiedziec, troche nie fair

Gość weeellllaaa
Ja mysle,ze jak ktos odchodzi,to trzeba tylko machnac reka. Chce,to wroci :) jak nie,to nad czym rozpaczac? Poboli cie i przestanie. Widac nie dla ciebie byla :)

Gość ghjhjhfgfgghfgdsdffg
zgadzam sie, kobiety to idiotki

Gość weeellllaaa
Skoro mowila,ze go kocha,to juz samo to powinno dac ci do myslenia :)

Gość weeellllaaa
Idiotki,nie idiotki. Faceci tak samo,nic to nie da. Takie jest zycie. Poslane nie raz kolcami. Nie ona pierwsza i nie ostatnia w twoim zyciu. Bierz nauczke i do przodu.

Gość IMO12335
Do IMO., "moja kolezanka wracala do goscia ktory ja wyzywal od dziwek i szmat a staral sie o nia pewien bardzo fajny facet." ­ Drogie dziecko - widocznie dla niej, 'tamten' był fajniejszy, gdyz zapewniał emocje, a ten "bardzo fajny" podobał się bardziej Tobie. O ile nie jesteś facetem i nie piszesz o sobie. :D

Gość weeellllaaa
Bierz na klate mialo byc ;)

Gość el maniano
uzaleznila sie od niego, moze to trudne do zrpzumienia ale niektore kobiety potrzebuja przemocy, władzy nad soba, ty tego nie zrozumiesz, to juz taki typ idiotek, do ruchania bardziej a nie do zwiazku, nie ma sensu pprawic tu teori, ona ja przepraszal bo cchialo mu sie bzykac, a ona slepo bedzie mu wierzyc, tak samo jest z samotnymi matkami, mimo ze je olewaja, bili to one i tak czuuja jakas wiez bo im zrobil dzieciaka, dlatego takie panny olewaj

Gość BSA
Widocznie byłeś dla niej za dobry i nie lałeś jej po pysku jak należy, więc nie miała co ciebie szacunku

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
wiekszosc kobiet to zlewy na sperme

Gość kobieta zawsze wybiera lepsze
skoro go zostawila to byl powod, nie byl idealny ... najwidoczniej okazales sie jeszcze gorszy od tamtego💤, a lepszego nie ma w zasiegu.

Gość pocieszycielka
pocieszam 👄

Gość weeellllaaa
BUM. Porady i opinie panow zranionych i odrzuconych sie pojawily. Autorze. Ja mysle,ze rozkminianie na nic sie zda i szkoda marnowac energii. Trafila sie ona,trafi sie kolejna. Az finally trafi sie taka,przez ktora nie zalozysz tematu :) powodzenia. Wyzywanie jest takie upodlajace i nic nie wnosi.

Gość macho bandyta
powinienes byc wdzieczny tamtemu facetowi ze cie od niej uwolnił, szkoda twojego czasu

Gość de-spe-ra-dos
kolejna idiotka, przynajmniej co poruchales to twoje hahaha

Gość Angels Die
nie bylem za dobry bo sie krotko znalismy nie mialem nawet kiedy byc za dobry. Ona mnie lubi jednak powiedziala ze on jest jej pierwsza miloscia, ze trudno jest zapomniec o nim i ze nawet jak zerwali to nie przestala go kochac.

Gość Angels Die
Boze w z tym ruchaniem od razu NIE BYLO ZADNEGO ruchania, znalismy sie dosyc krotko

Gość he he ha ha
za slabo ja pieprzyłes trafiles na szmate wiec ja powinienes traktowac jak szmate a ty pewnie o milosci myslales, ty naiwniaku

Gość IMO12335
weeellllaaa "Trafila sie ona,trafi sie kolejna. Az finally trafi sie taka,przez ktora nie zalozysz tematu powodzenia." ­ Bo autor jest fajnym facetem i na pewno jakąś znajdzie. :classic_cool:

Gość he he ha ha
widzisz? nie wsadzilles je, rura nie przepchana, wiec poszla do innego kominiarza

Gość de-spe-ra-dos
jakby ja strzelił w pysk i zerznal to calkiem inaczej by go odebrala, a on sie bawil w podchody, nawet sobie nie uzył, frajerstwo

Gość weeellllaaa
Smiem twierdzic,ze jest fajniejszy niz wy,piszacy o kurwach i ruchaniu. Zalosne. Pseudo faceciki. Autorze,trzymaj sie ;) bierz poprawke na niespelnionych frajerow tutaj.

Gość IMO12335
zwykla szmata i tyle temacie, na pewno tamten ja dobrze rucha w kakaowe oko