Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plany to połowa sukcesu

Tak sobie myślę że wystarczy 20 000 miesięcznie aby mieć bardzo fajne

Polecane posty

życie seksualne i towarzystwo pięknych młodych kobiet. No by niech będzie że facio jest brzydki ale zadbany. Nie śmierdzi, nie jest tłustą świnią, ładne zadbane pachnące ciało, nie wysoki, nie kurdupel, oczytany, miły, inteligentny. I ja jestem przekonany że taka osoba bez problemu znajdzie 2 nastolatki gdzie płacą każdej po 10 000 /m-c codziennie z którą będzie mógł uprawiać seks, porozmawiać czy się normalnie w świecie poprzytulać. Nie ukrywajmy - tego typu zachowanie to cios prosto w jaja naturze i środowisku które jasno twierdzi że te piękne niunie są zarezerwowane dla przystojniaków a żaden inny nie może nawet na nie spojrzeć. Pieniądze mają magiczną moc, naprawdę magiczną. Pozwalają nie tylko żyć na wysokim poziomie ale i spełniać marzenia. Pozdrawiam :)

Wczoraj w galerii widzialem taka rodzine: koles ok 40stki, wygladal zwyczajnie, ale byl raczej niski i w sumie nijaki. Obok niego szla swietna laska, jakies 12 lat mlodsza od niego, na plaskim bucie taki sam wzrost jak on, alebo ciut wyzsza, obok nich piekne dziecko. Zastanawialem sie chwile, ale wszystko bylo jasne jak na parkingu wyciagnal pilota i zapalily sie swiatla nowego Audi bodajze A6 ;) 🖐️

Średnio zamożnych przystojnych facetów musi szlag trafiać jak widzą jakiegoś nijakiego/brzydkiego faceta z piękną kobietą wyjeżdżającego drogim samochodem z luksusowej willi, podczas gdy ten mieszka w kanciapie 40 m^2 ze swoją coraz brzydszą żoną której nie stać na to żeby o siebie zadbać :D

Ja widziałem też na parkingu w Tesco taką parę. On średni, nie brzydki, ale niczym się nie wyróżniał, BMW x6 przyjechali, ona za to cud miód i orzeszki, śliczna drobna blondynka, też z dzieckiem przyjechali.

Gość O JAAAA
a ciebie szlag nie trafia jak każdy jest ładniejszy i bogatszy od ciebie :D ?

Piszesz o biednych przystojnych;) Akurat w polskich realiach bycie przystojnym, "srednio zamoznym" i posiadajacym swoje mieszkanie - jednak daje jakies pole manewru;)

Drugi plus takiego rozwiązania jest taki, że śmiało do 40 roku życia można spotykać się z licealistkami, a po do 60 roku życia ze studentkami. Po 60 roku, łatwo znajdzie się chętne atrakcyjne kobiety po 30tce do spotkań.

Gość Miauuuuuuuu
No prosze cie! Audi A6!? I mydlusz ze poleciala na goscia ktorego stac na Audi A6?!

Nie każdy jest ładniejszy ode mnie. Ale faktycznie troszkę mnie denerwuje widok nastoletnich par które są zbudowane z ładnej dziewczyny i przystojnego chłopaka. Co do bycia bogatym, to proszę mi uwierzyć że z tym nie jest u mnie tak źle. Pewnie zarabiam dużo więcej od większości polaków a to jest dopiero początek :)

Gość Miauuuuuuuu
Myslisz! Sorki

No przystojny czy ładna zawsze będą mieć duże pole manewru. Dla nich to naturalne i to bez mieszkania czy pieniędzy.

Aha i zeby bylo jasne: ja tej kobiety nie oceniam negatywnie. Wygladala inteligetnie, mozliwe ze sama niezle zarabia. Chodzilo mi wylacznie o roznice pod wzgledem fizycznym. Ona: naprawde fajna kobieta w wieku 27-30. On: szarak, lekko siwy, taki smieszek bardziej, ja to nazywam: "turkuć podjadek".

Oczywiście że warto. Piękna kobieta jest dużo cenniejsza niż luksusowy dom i drogi samochód, nawet jeżeli miałoby się ją "mieć" przez 2-3 godziny dziennie :) To co w niej najlepsze, przez ten czas i tak byśmy wzięli.

Gość tylko zalosni, zakompleksieni
faceci musza kupowas sobie kobiety:o

"No prosze cie! Audi A6!? I mydlusz ze poleciala na goscia ktorego stac na Audi A6?!" Wiem, ze wg kafeteryjnych standardow nowe Audi A6, to jest zwykle auto, ktore ma tu co druga osoba🖐️ Nie napisalem, ze poleciala na Audi A6, tylko zapewne na ogolne jego mozliwosci, bo jesli kogos stac na A6, to zapewne stac go na takie rzeczy jak duzy dom itd. Samochod to tylko dodatek do calosci:)

Żałośni i zakompleksieni? Czy ty nie rozumiesz że piękna kobieta to dobro luksusowe dostępne tylko równie atrakcyjnym facetom? A tu proszę ktoś kto normalnie zostałby zignorowany przez taką panią, jest w stanie kupić jej czas ze wszystkimi bonusami z tym związanymi, dokładnie tak samo jakby był tym atrakcyjnym facetem :)

Gość nie ma nic za darmo
dziwke zawsze mozna kupic

Każda kobieta jest dziwką, różnią się one wyłącznie tym jaką walutę przyjmują. Każda, ale to każda kobieta bierze coś w zamian za to że siebie oddaje.

Gość nie ma nic za darmo
hahaha z takim podejscie tylko dziwka;)

No właśnie dla psa kiełbasa jeżeli ma czym za tę kiełbasę zapłacić. A jak się noga podwinie to wiadomo że co dobre się skończy. Takie życie. Zrozumcie że przystojny facet płaci atrakcyjnej kobiecie możliwością bycia z sobą, w zamian za jej towarzystwo, ciało, miłość. Każdy płaci tym co może. Albo nie płaci i zadowala się ohłpami.

Który zdrowy na umyśle brzydki facet który nie wzbudza zainteresowania płci przeciwnej, nie chciałby żeby codziennie w jego łóżku na jego wyłączność (czyli nie ruchała się z nikim innym) pojawiała się śliczna, słodka 18letnia dziewczyna, która zrobi wszystko (bez perwersji w stylu podpalania włosów czy siakania na siebie i tak dalej) czego on zapragnie, dając przy tym z siebie 100%.

Z tego co czytałem to z reguły się im dużo mniej oferuje. 4000-5000 to maks co faceci im płacą. Czyli można za dużo mniej sobie taką kupić :)

Stosunki damsko - meskie, to nie tyle teatr (bo kazdy rozgarniety wie o co kaman), tylko jedno wielkie targowisko 🖐️

Gość autorze skoro to wiesz
to czemu tyle nie zarabiasz i nie prowadzisz takiego życia ?

Gość nie ma nic za darmo
to cos zwie sie sponsoring, towar na handel dupa za kase jestes maloambitny

Gość autorze skoro to wiesz
to czemu tyle nie zarabiasz i nie prowadzisz takiego życia ?

Bo autor dopiero dopiero do roku ma biznes i nim go rozwinie odpowiednio, minie troszkę czasu nim się to ziści :) Ale nie ukrywam że motywuje mnie to niesamowicie. Jak mam dość pracy to wyobrażę sobie że nawet tylko przytulam młodziutką ładną kobietą i od razu chęci przybywa, bo to co kiedyś było jak już było napisane "kiełbasą nie dla psa" może stać przemienić się w coś prawdziwego :)

Gość Heniu
20 tys. miesięcznie? Nie starczy nawet na fajny dom i samochód. A co dopiero na podbój kosmosu czy obalenie polskiego, chorego ustroju? Ja myślę o jakimś 50% światowego dochodu, tyle by mi stykło. Nie rozumiem tego minimalizmu u ludzi.