Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobiccccc

Przez pomyłkę na wypłatę dostałam dużo pieniędzy. Co zrobić?

Polecane posty

Gość mnfisnlnclknlscnclskcnkds
wez tez pod uwage , ze osoba ktora sie walnęła na tym i wyslala ci za duzo kasy bedzie musiala ją na przyklad zwrocic a potem dojdie komu wyslala za duzo i zobaczymy jakie wtedy bediesz miala nieprzyjemnosci

Gość co zrobiccccc
Nie jestem pazerna tylko mówię, że te pieniądze w dużym stopniu by mi pomogły, pazerność to raczej kiedy komuś ciągle jest mało. Ja zostałam postawiona w tej sytuacji nie ze swojej winy.

Gość co zrobiccccc
Ludzie przeraża mnie, że nie umiecie czytać ze zrozumieniem!!! Pisałam już kilka razy że kase dostałam do ręki nie na żaden przelew. No czy w tym kraju czytanie ze zrozumieniem jest, aż takim problemem?

Gość gfhgfhn
Jak sie zdecydujesz oddac to idz i powiedz, ze sie pomylili przy wyplacie (nie mow,ze na Twoja korzysc)...Ja tak kiedys zrobilam ksiegowa do mnie z morda wyskoczyla,ze ona sie nigdy nie myli i ze to ja nie wiem o co chodzi. Przyznalam jej racje i dopiero wtedy wyszczerzylam zeby w usmiechu, mowiac,ze super,bo to fajnie dostac wecej niz sie myslalo. Mina ksiegowej byla BEZCENNA

Gość eh, glupias Yy
Nie oddawaj

Dostałaś pieniądze do ręki, tak ? i nie widziałaś, że jest tam o 1000 zł za dużo?? lepiej oddać, być potem szanowanym pracownikiem niż zabrać, sprawić by ktoś miał za Ciebie z tego tytulu problemy- bo to na pewno wyjdzie- na pewno. Wówczas albo stracisz pracę albo szacunek i poważanie, a osoba, która będzie musiała zwrócić te pieniądze przez Twój błąd raczej nie będzie pałała do Ciebie sympatią. No ale rób jak chcesz. Ja bym oddała.

Gość witam wielce uczciwe
Polactwo