Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

ja sie nie bede staral o kobiete nie bede sie ponizal

Polecane posty

staranie sie o kogos polega na ponizaniu? takie rzeczy tylko na kafe:-O no chyba komus jeczysz i prosisz o bycie ze soba, ale nie o takim staraniu chhyba mowa

Gość hahahahahahahahahah, kurde
ble ble mnie z topu na top rozwala XD

ble ble to zjeb bo co chwile zakłada bezsensowne topiki juz lepiej by zrobił jakby juz tu nie pisał

Gość Marek0078
Tym tokiem myślenia nic nie zdzialasz tylko zostaiesz samotny. Bardziej w gestii mezczyzny lezy staranie się o kobiete, bo jestesmy urodzonymi zdobywcami. U Ciebie widze problem ze śmiałością, abo zranienie. Ale pomysl o tym, ze wiele kobiet tez boryka się z niedowartościowaniem. Jesli chcesz zobacz sobie videoblog http://jakzdobywac.pl/filmy.php tam dowiesz wie wielu ciekawych rzeczy.

Gość IMO12335
1. Zabawnie się czyta wypowiedzi Krema, który WRESZCIE może nad kimś "dominować". :classic_cool: ­ 2. Tamari - a Ty ładna jesteś? :P

Gość IMO12335
Marek0078 "(...)bo jestesmy urodzonymi zdobywcami." ­ O ja pierdolę! :D ­ "Jesli chcesz zobacz sobie videoblog http://jakzdobywac.pl/filmy.php tam dowiesz wie wielu ciekawych rzeczy." ­ O ja pierdolę!! :D 🖐️

Tamari jak sie nie jest atrakcyjnym to tak marek nie jestem zdobywca cream to debil i nigdy laski nie befzie mial bo to cham

Gość IMO12335
Tamari - Ty nie pierdol, bo samicy nie przystoi. Zamiast tego możesz odpowiedzieć na moje pytanie. :classic_cool:

Gość staranie sie o laska
jest ponizajace

Gość ble ble a
co ty chcesz od życia

Gość mała ciekawostka
nie niech kobieta sie poniża i stara o mnie - faceta!!! ja sie nie będę poniżał....