Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezrobotna na wyspach_000

ZASIŁ

Polecane posty

ile najdluzej czekaliscie na pierwszy zasilek dla bezrobotnych w uk?Ja czekam juz 6 tydzien od momentu wypelnienia aplikacji online:(

Gość doska11111
ja wypełnila forme chyba we wtorek a w czwartek dostałam smsa od nich,że w piątek mam spotkanie.kase dostałam po tygodniu.teraz co 2 tyg chodze podpisywac listę

To niezle,nie musialas nic im wysylac?Ja juz drugi raz musialam im wyslac papiery wypelnione przez mojego bylego menadzera..

Gość doska11111
wszystkie dokumenty mialam ze soba na spotkaniu w job center.dziwne ze nawet nie masz spotkania w urzędzie.

Mam spotkania caly czas co 2 tygodnie,jutro ide na kolejne National Careers Service,mialas juz to?podpisuje liste tez,jak sie pytam czemu jescze nie dostalam pieniedzy mowia ze to nie ich dzial ze mam dzwonic,dzwonilam juz ze 3 razy i ostatnio wyslali mi wlasnie ten kolejny papier ktory juz tydzien temu wyslalam i czekam dalej:(

Gość doska11111
tak miałam już to spotkanie.a może nie nalezy ci się zasiłek.To że cię zarejestowali jako bezrobotną nie oznacza,że się kwalifikujesz do wypłaty.Ja po każdym podpisaniu dostaje kase.dokladnie w czwartki podpisuje a we wtorki kasa jest na koncie.

Nalezy mi sie zasilek bo stracilam prace i to nie z mojej winy,hotel w ktorym pracowalam sie spalil i zostal zamkniety,zreszta pytalam podzas jednego spotkania po co ja tu przychodze sie podpisywac skoro nie dostaje kasy,facet mi powiedzial ze dostane napewno tylko to moze dlugo trwac za pierwszym razem.Mozesz mi napisac jak wygladalo to spotkanie?dokladnie napisali mi ;skills health check.