Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitka17-2013

co mam robić błagam pomurzcie!!

Polecane posty

Gość Julitka17-2013

Hej, mam taki problem, zapomniałam dzisiaj umyć wanny przed kompielą i obawiam się, że zaszłam w ciąże nie wiem jak to sie stalo ale poprostu wylecialo mi z głowy. W tym roku bede juz miala 18 lat ale mimo wszystko boje sie matki, ona mnie zawsze uczyla ze tak sie nei robi, ze tak nie mozna. przeciez uwazalam tylko ten jeden jedyny raz zapomnialam, a teraz mam strasznny bul brzucha obawiam sie najgorszego :(

Gość Julitka17-2013
a do tego jutro na rano mam do szkoły, jak pujde na wagary to tym bardziej matka zacznie cos podejrzewac, boze co ja zrobilam

Gość Julitka17-2013
już stąd wypierdalam, bo nie potrafię zrobić udanej prowokacji...

Gość Julitka17-2013
nie moglam przes chwilkie pisać bo mama byla w pokoju, a to wyezej jednbo to nie ja pisala.

Gość Julitka17-2013
aha z tego wszystkiego zapomnialam na pisać o co proszę, proszę o pomoc co zrobić i jak sprawdzić czy jestem w ciąży, zbey nikt sie nie doiedział, a szczegolnie mama.

Gość Julitka17-2013
oh ludzie dlaczego panuje taka znieczulica na lucki problem prosze błagam pomurzcie prosze papiez obdukował to pewnie byla dla mnie przestroga a ja si enie domysliłam boze no

Gość Julitka17-2013
a do tego na farmie pasza dla kur mi sie skonczyla i nie chco znosic jaj, co za zycie, dopiero zaczelam dojrzewac w kraczac w dorosłosc a tu od razu na mecie takie niespodziankii i jak ja mam zyc z takim bagarzem doswiadczen no jak?

Gość Julitka17-2013
dlazcego nie ma erekcji na moje wolanie, skad was w tyle nienawisci i zawiści i zazdrości, bo chyba nie piszecie mi nie dla tego ze nie wiecie?

Gość Julitka17-2013
prosze ludzi twardej woli o pomoc na prawde to nie jest zabawa ani zart gimbazjady, prosze was ja, chodzi o to, ze u mnie naprawde trzeba myc wanne, bo w niej podobno pływają jajniki gdyz mam brata :(

Gość Julitka17-2013
smierc a ty sama masz w opisie ze wszelkie blendy wynikaja z pospiechu to czemu się mnie czepiasz co? myslisz ze ja nie mam dysklekcji? pewnie nawte nie wiesz co to kjest, bo z ksiązko to ty sie na przerwach mijalas

Gość Julitka17-2013
nie wytrztam, popelonie samobujstwo jak mi nikt nie pomorze naprawde

Gość Benedykt.XVI
Idź w pizdu..

Gość Julitka17-2013
List pożegnalny na pożegnanie WItam, szukalam wsparcia, pomocy u osób trzecich ale go nie otrzymalam gdyz kazdy olal muj problem i wszyscy mysleli ze zartuje, a ja naprawde posiadam wielki problem. CHcialam byc dobrym czlowiekiem i pomagac innym i pomagalam, ale nikt mi tego samego nie dal w zamian, wszyscy tylko barli i nie oddawali. Dlatego postanowilam odejsc z tego swiata. Droga mamo pisze i do ciebie, wiem ztchurzylam przed samym ulkonczeniem doroslosci, ale jak widac nie dla mnie takie zycie, nie podolalam. wiem ze mi wybaczysz, bo sama kazalas wybaczac innym, gdyz tak glosi pismo swiete. A teraz pozegnaj od siebie cala rodzine i przekaz zeby nie plakali jak odejde gdyz ja bede miala tam lepiej. albo powiec im ze wyjechalam na wczasy pod jabłonią. pozdrawiam twoja ukochana, jedyna corka z wnukiem

Gość Julitka17-2013
I do tego te objawienie papieza benedykta, czyzbym odszedla nszybciej niz myslalam? a moze to kolejny znak od ciebie bendykcie zebym przemyslala wszystko?

Gość Julitka17-2013
jeszcze zyje, dopiero obmyslam plan gdzie tu isc.

Gość Julitka17-2013
jakby co to piszice moze znajdzie sie jakaz dobra dusa ktora by zechciala mnie uratowac bo naprawde zycie mi nie mile. szkoda odejsc przez glupote.

Gość ghgjjh
dawno nie widziałam tak beznadziejnego prowo :o

Gość Julitka17-2013
zyciu, choc cie nie poznalam do konca to jednak wygas mój promien slonca prosilam o pomoc swiata jednak im to kolo nosa lata. dlatego w bezkresie, w niewiedzy i w zaśmieniu odejde po krzakach, po mym cieniu. bylam jak jezus, krzyrz na plecach nosilam, bylam jak judasz, wszystkim wszystko mowilam, a tera me zycie uleglo przemianie, tak jak deser w bitej smietanie. I co tu mowic bys rozumial moje wolanie? wyjme baterie z zegara moze czas mi ustanie, ale nie bo przecie kazdy ma jakies granice, tak wiec odchodze, wydłubywam swe źrenice.

Gość Julitka17-2013
qwerty dzieki, ze prosisz ze mno o pomoc ale teraz to juz naprawde nie ma zadnego znaczenia wiesz.

Gość Benedykt.XVI
[Facepalm ON]

Gość Julitka17-2013
wciąż wam daje ostatnio szanse i wstrzymuje sie z zyciem a wy dalej nic, wszsycy juz poszli spac?

Gość Julitka17-2013
Prosze benedykta jak mam to rozumiec? jakby pan mugł po polsku mi to napisać. dziekuje

Gość Benedykt.XVI
www://2.bp.blogspot.com/-cJlRNeW7Fv8/UNLWR8Lqq3I/AAAAAAAAAbg/ve9OVN3AMh0/s1600/ratzinger.jpg

Gość Julitka17-2013
Bylam poetko, muzykiem i inne talęty mialam w szkole w roznych kolkach sie udzielalam, a teraz co mi zostalo z tego wszystkiego? nie chcecie mi pomuc koleżanko, kolego? czym ze zasluzylam na takie traktowanie? czym ze jest dla was moje wolanie? skond we was tyle zlych mocy? to zasluga dnia? czy tej czarnej nocy?

Gość Ta Ruda spod trójki
Ależ się uśmiałam , masz dar- pisz ;-)

Gość Julitka17-2013
boze uwazasz ze nie powinnam odchodzic?

Gość ale głupawka
Autorko zajrzyj do slownika ortograficznego i nie blaznuj pomurzcie pisze analfabetka

Gość Julitka17-2013
a juz chcialam opdchodzic zebym nie wyszla na glupio ze wszyscy mnie oleli dziekuje kochana przyjaciolko dziekuje naprawde, od dzisiaj moje zycie nabralo kolorkow i nowy smaczek. nie wiedzialam ze jeszcze ktos w e mnie uwiezy, dziekuje kochaniutka. ps. uważasz ze moglo dojść do zygoty?