Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka herbata

Bardzo smukłe nogi, Który z Panów lubi?

Polecane posty

Gość Słodka herbata

Witam, mam do Panów pytanie, ilu z Was podobaja sie takie wlasnie szczuplutkie nożki na załaczonym obraku?...Mam dokladnie takiego typu nogi może ciut grubsze ale takiego kształtu..wypowie sie ktos? http://www66.zippyshare.com/v/63978471/file.html

Gość don Huan
Jeśli ciut grubsze to mogą być. Bo te za bardzo patyki.

Gość Słodka herbata
sa grubsze, bardziej chodzilo mi o kształt ud i łydek, takie mam..

Gość Facet z Marsa
Ja uwielbiam talkie filigranowe kobietki. Mniam. Dlaczego nie wklisz swojej fotki ? nie ma sie czego wstydzic :)

ale na tym zdjęciu prawie kształtu nie ma, po prostu cienkie walce

Gość don Huan
To ja nie bardzo łapię o co chodzi, że są grubsze, ale mają taki kształt jak na zdjęciu. Musiałabyś wrzucić zdjęcie swoich, ale pewnie tego nie zrobisz ;)

Gość Chyba nie kaźdemu jest
Śliczne nogi :)

Gość wujaszek dobra rada
te nogi stworzył rysownik w fotoszopie a nie natura. jesli masz takie, to znaczy, że : - albo jesteś malowana lala (czytaj stary obleśniak w rozciągnietym podkoszulku i wiszacych gaciach udający dziewczynę) - albo jesteś anorektyczka

Gość Słodka herbata
moje nogi nie są az tak chude, ale przypominaja mi je, ponieważ są też dlugie i smukłe ale nie az tak jak na zdjęciu czytaj. chude

"można nimi wymachiwac bez problemu " jak Herkules oślą szczęką, a poważanie autorce zapewne chodzi o stosunek obwodu w najgrubszym miejscu do długości części nogi te na zdjęciu są ewidentnie wygłodzone - łydki jeszcze w miarę OK, ale uda w zaniku (oczywiście de gustibus...), autorko - wrzuć zdjęcie swoich nóg z przodu i z boku - przecież nikt nie rozpozna ryzów kolan

"te nogi stworzył rysownik w fotoszopie a nie natura" pewnie tak, ale znam właścicielki takich nóg i jeszcze chudszych, łeeeee :p jakim cudem one są w stanie unieść torebkę?

Gość Słodka herbata
wujaszek dobra rada, nie jestem starym dziadem-> wypraszam sobie, to,że w internecie grasują stare zboki nie oznacza, że ja nim jestem...co za dziwny tok rozumowania..po 2 nie jestem anorektyczką bo się nie odchudzam, jem i lubię jeść...anoreksja to stan umysłu;]

Gość Słodka herbata
jeśli nie wierzycie to poświece się i wstawie moje nogi

Dziewczyno, nie potrzenie to tu umieściłaś. Przecież wiadomo, że oni tu wszyscy gustują w obwisłych cyckach, zmarszczkach i celulicie.💤 Masz nogi, za które kazdy normalny facet dałby się pokroić. Nie słuchaj opinii frustratów.;)

fajnie by wyglądały kiedy ich właścicielka by kucała i je trochę rozsunela!

Gość don Huan
Kobieta musi mieć piękne nogi, nie patyki jak na załączonym, ani grama za grube. Idealne. Ale każdy ma tę idealną proporcję w oku ;) PS czekam na Twoje nóżki, chętnie ocenię.

"Masz nogi, za które kazdy normalny facet dałby się pokroić" nawet jej nóg nie widziałaś, ale już wiesz lepiej od facetów co by zrobili

Twierdzi, ze ma takie jak na zdjęciu. Dlaczego mam jej nie wierzyć? Brzydkich nóg nikt na zdjęcie by nie dał. 💤

Myślę, że kiedy idziesz ulicą to robisz spore wrażenie na facetach;) Osobiście wolę postawne i zakończone solidną dupą, ale moje kobiece zdanie jest poza konkursem w tym temacie;)

Gość Słodka herbata
Nie jestem do konca pewna czy zakladajac sukienkę nie ośmieszam się, stąd moje anonimowe pytanie?