Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka herbata

Bardzo smukłe nogi, Który z Panów lubi?

Polecane posty

akronim, czekajjjjjj. znajdę inne zdjęcie i unaocznię Ci o co mi chodzi.:D Autorko jesteśmy prawie jednego wzrostu.

Gość zenek6842686
Spoko, spoko. Pojeździsz trochę na nartach to się zaokrąglą :)

a ja trochę dorzucę dziegciu - czasem widuję studentki idące na egzamin, w mini i obcasach, na obcasach chodzi nie potrafią i człapią, a sukienkę co pięć kroków "obciągają", tak ze autorko nie przedobrz - jak napisano powyżej: masz się czuć dobrze i wygodnie, żebyś nie musiał myśleć o sukience, nogach i butach

akronim no jest zdrowe, staram się dlatego sie tak zmagam dziś...bo za pare dni albo zabłysnę albo spale buraka wystarczy tylko jeden błysk w Jego oku a bede wiedziała wszystko:)..nie zamrożę ich założe ciepły, długi płaszczyk. Annetta28 która koleżanka??

"ciepły, długi płaszczyk." ja wam kobietom nie zazdroszczę tego napięcia, ale w końcu pierwsze wrażenie najważniejsze, a jak to matematyk z głową w chmurach, to nawet nie zauważy, więc podejdź tak, żeby z daleka mógł podziwiać wiesz jak to jest jak się człowiek za bardzo stara :) idziesz kontrolujesz i bęc nogi się zaplątały

no wiem właśnie, wtedy się wszystko wali na łep, na szyję;P chyba dam radę a jak speniam to są spodnie, hehehe dark_side co Ty chcesz od nóg są śliczneee

gorszego ujęcia już nie miałaś, ud prawie nie widać wyglądają na normalne szczupłe nogi kobieta to sobie zawsze kompleks wynajdzie

To nie są moje nogi. Chodziło mi o takie zdjęcie na którym nogi są dość szczupłe, a kolana jakieś takie grube. Tak naprawdę, to ja już dawno wyrosłam z kompleksów, tylko że cierpię na bezsenność i tak sobie gadam. I nawet gdybym miała inne kolana to prawdopodobnie też bym źle sypiała.

normalne kolana, w tej pozycji i pod takim kątem tak wyglądają kolana. grunt, żeby nie były grubsze niż uda kończę, dobranoc pannom i paniom 🖐️

a jak ci grubość kolan przeszkadza, to popracuj nad mięśniami ud - pożyteczne są 🖐️

Gość Facet z Marsa
@Słodka herbata - ja sie zakochalem w samych nogach. :) ehh.. Malo takich dziewczyn po ulicach chodzi :)