Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pokapoka

ciekawa zabawa, lubie sie wstydzic...

Polecane posty

Rzecz ogulnie dotyczy nagosci, nie mam tu na mysli smutnych panow w prochowcach biegajacych po parku... Bo to kobiety dbaja by ograniczyc ilosc ciuchow na mej dooopce ;p Czytalem topiki o pannach co majtek zapominaja zalozyc bo lubia byc ogladane... Albo ludzie uprawiajacy sex w poblicznych miejscach ktorych kreci ze ich przylapia... Hmm... moj przypadek jest nieco bardziej szokujwcy i chyba 100% typow popuka sie w czolo ;p a se pukajcie... Rozwijajac, nie dosc ze yyy ;p nie uroslo mi sie ;) To zamiast zastosowac stalowe gacie by sekret nie wyszedl na jaw ;) Sam steruje sie na przyslowiowa mine, typu rozbierany pokerek albo wycieczka na plaze w bialych majtkah ;p oczywiscie zadna z Pań ze to moja "zabawa" hehe te spojrzenia lasek sa wrecz bezcenne ;D

mozesz załączyć tu jakiś kod odczytywania tego co napisałes?:O Jeszcze kwy nie wypiłam i męczą mnie łamigłówki :P

moze napisz po angielsku, jestem juz dlugo za granica i nie zrozumialam po pl

Gość może ktoś ..
Na ja ? Was sol jetzt fragen ? Alles ist in ordnung,aber er nicht.Beklopte junge wikser :)

Ja zrozumiałem tylko zabawę w rozbieranego pokera. Znaczy, domyśliłem się. Podniecająca zabawa :-)

Hehe najprostszym kodem jest czytanie ze zrozumieniem... 8 linijka (mam 188 wzrostu) ;p

Rozwijajac, nie dosc ze yyy ;p nie uroslo mi sie To zamiast zastosowac stalowe gacie by sekret nie wyszedl na jaw Sam steruje sie na przyslowiowa mine, typu rozbierany pokerek albo wycieczka na plaze w bialych majtkah ;p oczywiscie zadna z Pań ze to moja "zabawa" hehe te spojrzenia lasek sa wrecz bezcenne ;D xxx tego i nawet po kawie nie mam pojecia o czym piszesz:O

Normalka. Wielki facet z małym fiutkiem zamiast ukrywać. Swego niedorostka to prowokuje sytuacje żeby się nim pochwalić. A potem się jara litosciwymi spojrzeniami kobiet 💤

No moze faktycznie troszke zakodowalem ;p hehe to ze mi sie nie uroslo, chyba wiecie o czym mowie... Patrzac na nasze zakapleksione spoleczenstwo wnioskuje ze kazdy mezczyzna na moim miejscu zalozyl by wlasnie (stalowe gacie) ;D

Nie możesz po prostu napisaać, ze masz mikropenisa i lubisz go pokazywać kobietom żeby poczuć się skrepowanym? Bo mało tu było podobnych wpisów? To się nazywa small penis humiliation. A skoro nawet ma swojja nazwę to na pewno nie jesteś taki wyjątkowy jakbyś chciał.

Hehe to moj pierwszy taki temat... I wiem co to sph, ale nie myslalem ze w pl wiedza co to ;p I tak jestem wyjatkowy ;D

nei_nei :D:D Matka Teresa kafe:D:D lubisz chłopców wyręczać?:P pomnika za to nie postawią 😴

No ale co? Przeszkadza ci to, ze pisze tak, a nie inaczej?

nie:) po prostu liczyłam ze on to napisze i w sumie jego o to pytałam :classic_cool:

A ja tylko chciałam rozwiać jego poczucie wyjątkowości. Chociaż... SPH to nas nie zaszokuje, ale jednak ten jego styl pisania jest wyjątkowy

Hehe neptunowi postawili ;) pomnik oczywiscie... A on nie jest nawet w polowie taki fajny jak ja ;) Poza tym jest to jeden z najfajniejszych sposobow na trenowanie swoich umiejetnoscie jezykowych...

O mojej wyjatkowosci upewniaja mnie istoty ktore podjely zabawe I mimo usmiechu nie spisywaly mnie na straty A wrecz przeciwnie nawiazuja staly kontakt ;p

Chociaz to jest raczej tylko efekt moich staran ;p Bardziej o mojej wyjatkowosci swiadczy fakt... Ze kiedy dojrzalem i zauwazylem ze do orlow nie naleze ;) bardziej podlamala mnie przecietnosc i brak u siebie cech wyjatkowych odruzniajacych mnie od masy podlamanych, zakapleksionych chlopaczkow i...

I zamiast robic sobie h wie jakie zabiegi czy kuracje powiekszajace... zauwazylem ze to co naprawde mnie kreci to nie zwykle rochanie, tylko robienie Pania dobrze ;) Bardzo dlugo szukalem odpowiedniego lekarstwa (tzn. Z odpowiednim skutkiem ubocznym) I to chociazby jest wyjatkowe...

Hehe znajdz choc jeszcze jednego takiego chlopczyka ktory zgodzil by sie na kuracje pomniejszajaca ;p a ja sam jej sobie szukalem ;p