Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka2020

ombre dla brunetek

Polecane posty

Gość brunetka2020

Dziewczyny brunetki czy robilyscie ombre hair na swoich czarnych wlosach? Zastanawiam sie czy mi wyjdzie bo od 5 lat farbie sie na czarno .

Gość hvcdfghjn
Raczej nie ;/ za duzo czaenego pigmentu masz we wlosach.

Gość onaonanoaona
ja robiłam na ciemno-brązowych prawie czarnych wlosach. Wyszło bardzo ładnie. Ale robiłam stopniowo tzn najpierw końce a za drugim razem troche wyżej żeby nie było wyraźniej granicy. Robiłam to ombre rozjaśniaczem profesjonalnym z 9% wodą, żeby nie popalić wlosow i były w bardzo dobrym stanie. Takze jak sie zdecydujesz kup profesjonalny rozjaśniacz bo drogeryjny moze Ci spalić włosy bo tam zazwyczaj jest woda 12%.

Gość brunetka2020
Tak wlasnie myslalam ;/ trudno...

Gość brunetka2020
Troche sie boje rozjasniaczy bo juz raz spalilam sobie wlosy i potem mialam 'strzepy' jedne wlosy 10 cm a inne 40 cm ;/ wygladalam jak straszydlo :p

Gość a co to jest?
???

Gość warkocz anastaziii
Ja mam teraz spalone wlosy ;/ wyglada to koszmarnie. Cd ombre to ja chyba bym nie rysykowala

ja robilam sama omre farba loreal ombre (wtedy jeszcze nie wiadzialam, ze to am rozjasniacz) polozylam farbe na polowe dlugosci moich ciemno brazowych wlosow :D i trzymalam az 2 godz!! :D bo zalezalomi na efekcie. Udalo sie kolor taki sam jak na opakowaniu:) koncowki poniszczylam strasznie ale juz wczesniej kiepsko wygladaly. Fryzjerka pozniej podciela zniszczone konce a ja teraz ciesze sie pieknym ombre :) Na Twoim miejscu przeszlabym najpierw na jasniejszy braz skoro tyle czasu farbujesz na ciemny a potem probowala z ombre :)