Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamadra plamista

DZIWNE ZWIAZKI - czy wasze sa tekie????

Polecane posty

Gość salamadra plamista

czy uwaazacie ze wasz zwiazek jest dzwiny, jelsi tak to dlaczego i jak to sie stalo ze sie nim znalazlyscie???

dziwny to pojęcie względne. pod pewnymi względami mój związek na pewno jest dziwny, np. wszyscy dookoła bardzo się dziwili, gdy pojechałam w samotną podróż, na 2 tygodnie, do dalekiego kraju. ja chciałam jechać sama, mąż się zgodził (choć nie bez oporów). dla ludzi to dziwne. dla mnie to super. "dziwności" jest więcej. jak się znalazłam w takim związku? świadomie. tak chciałam. choć podejrzewam, że Tobie autorko nie chodzi o związki dziwne, ale o toksyczne, co?

Gość nieudostepniona
moj zwiazek jest i dziwny i toksyczny wiec sie kwalifikuje:) razem choc nie razem od 15 lat, on ma zone niedlugo bedzie dziecko, spotykamy sie choc nie ma miedzy nami seksu. kilka razy bylo blisko ale nie potrafilabym pojsc z nim do lozka wiedzac, ze w domu bedzie kochal sie z nia. spotykamy sie systematycznie, rozmawiamy kazdego dnia, wysylamy sobie wiadomosci, dzwonimy jesli nie mozemy sie spotkac chocby dwa razy w tygodniu. od dwoch lat jestem z kims i on wie o tych spotkaniach i godzi sie na nie dopoki nie ma miedzy nami seksu. ten z ktorym sie spotykam od 15 lat jest moja wielka miloscia i chyba nigdy sie od siebie nie uwolnimy. potrafilismy nie widziec sie rok a i tak wrocilismy do swoich spotkan.

Gość inna babeczka
ja mam od 3 lat zwiazek na odleglosc z Holendrem :p jeszcze 2 lata zostalo mi zeby skonczyc studia on czeka, widujemy sie roznie ale zawsze przynajmniej raz na mieesiac :-)

Gość salamadra plamista
prawda definicji dziwnosci jest wiele dlatego Wam pozostawilam wybor, czy wy uwazacie ze wasz zwiazek jest dziwny :)

salamandra, a Ty jakieś badania socjologiczne chcesz prowadzić, czy porównać z innymi swój związek?