Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pryszczata Anna

Trądzik od ponad 10 lat!

Polecane posty

Gość Pryszczata Anna

Jak w temacie, mam trądzik od ponad 10 lat, teraz mam 26 lat i ciagle to samo. Każdego dnia rano budzę się z niwą bolącą krostą podskorną a nawet czasem wychodzi mi dwie lub trzy dziennie. Przez te 10 lat próbowałam chyba wszystkiego. Antybiotyki, izotek, rożne maści, pasty domowej roboty, olejki, dieta, odstawiłam mięso, mleko i słodycze , piłam dużo wody i dalej moja twarz wyglada jak wulkan z cystami. Na czole, brodzie i koło nosa, do połowy policzkow. Co robić? :o

Gość Pryszczata Anna
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie to nie pisz.

Gość mysle ze zastosowałas wszystko
z możliwych.. i teraz tak albo jesteś chora albo hormony? zapewne u dermatologa juz byłaś, teraz czas na ginekologa i endykronologa

Gość Pryszczata Anna
Mam iść z tradzikiem do ginekologa? Jak to?

Gość Pryszczata Anna
Ginekolog pewnie mi przepisze tabletki antykoncepcyjne Diane 35. Juz je kiedyś brałam i dziekuje bardzo, nie chce sie nimi truć.

Gość Pryszczata Anna
Dziekuje za dyskusje. Widzę ze tu dorosłych osób na poziomie nie ma. Napisze na jakimś normalnym forum. Zegnam

Czekaj Ania:) nie idź jeszcze, coś Ci poradzę:)

Musisz oczyścić organizm. Pryszcze są objawem zaburzenia rownowagi w organizmie. Poczytaj sobie o zakwaszeniu organizmu, zatrutej wątrobie. Przyjrzyj się swojej diecie i trybowi życia:)

Gość Sylwia Krukiewicz
Sama przez to przechodziła, pryszcze, wągry, okropne ślady, tłusta skóra ;( Obawiałam się że zostanie mi to na wieki;( A dałam sobie z tym radę z pomocą tabletek IQface sprowadzonym przez moją mamę. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) Niby to tylko cera ale odzyskanie pięknej cery dało mi dużo szczęścia:)