Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meaaa

co się teraz kupuje na komunię??

Polecane posty

Gość olk
Dobra jeszcze tego laptopa albo porządny komputer to może dziecko dostać, przyda mu się od czasu do czasu ,mojemu przydaje sie nie tylko do pierdół bo ma obcykane programy i inne cuda ze chłopki z rodziny go proszą aby im cos tam zrobił a nie ma jeszcze 9 lat . Co do quada to dla mnie wielkie nieporozumienie jak można coś tak małemu dziecku kupić ,mój mąż pare razy bąknął że może kupic mu quada ,to chyba by z tym quadem zaraz się wyprowadził ,ale liczę na to że ma jeszcze trochę rozumu i nie zrobi czegoś takiego głupiego .

Gość ja mam w maju komunię
mojej chrześnicy, mam przygotowane max. 800 zł i chciałam jej kupić łańcuszek złoty ale okazuje się, że taki porządny to tysiąc kosztuje. i tak myślę teraz co jej kupić. chciałabym coś związanego z sakramentem, żeby jednak miała coś religijnego a nie tylko takie prezenty ,,dla przyjemności" bo i tak dzieci nie traktują tego jak sakrament tylko przykrą godzinę w kościele w oczekiwaniu na wymarzone prezenty. myślałam więc o srebrnym łańcuszku (tylko nie mam pojęcia ile kosztuje, wie ktoś?) i może telefon jakiś dotykowy bo nie ma i za resztę jak jakaś zostanie :) pieniądze albo może biblię?

Gość GW_typ_E
Niestety ale teraz "w dobrym guście" są prezenty elektronczne, tablety, smartfony, laptopy, lustrzanki - tak jakby dizeciaki mało miały ekranów wokół siebie. Ja jestem zwolennikiem starej szkoły, że tak powiem, czyli kupna np. roweru - za 800 złotych można kupić naprawdę wysokiej klasy rower dla 8 latka, np. na dobrerowery.pl mają całą ofertę rowerów dla dzieci z przedziału 6-12 lat, więc warto tam zajrzeć.