StrangeGirl 0 Napisano Luty 12, 2013 witam, Mam mały problem. Kochałam się z narzeczonym z prezerwatywą, później znów odbyliśmy stosunek, lecz bez zabezpieczenia. Zastosowaliśmy stosunek przerywany. Czy możliwe jest, że plemniki przetrwały na penisie? Czy jest możliwość zajścia w ciąże? Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no jasne, że jest Napisano Luty 12, 2013 to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmiaca_mamsiaaaaalml Napisano Luty 12, 2013 jak to plemniki przetrwaly na penisie ? nie wiem jak zrozumiec to co piszesz, hm stosunek przerywany to nie antykoncepcja zawszze jest "szansa" zajscia w ciaze, nawet stosujac antykoncepcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogromnym przelocie XV Napisano Luty 12, 2013 Na penisie niekoniecznie, w cewce moczowej oczywiście, że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach