Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmartaa.......

czy mozna jesc takie rzeczy na diecie???

Polecane posty

Gość mmartaa.......

czy wskazane zebym na diecie, którą stosuje bardzo różną jednego dnia jem same kanapki z ciemnego pieczywa innego jabłka, zupe wiosenna ostatnio sobie zrobilam, chińszczyzne wczoraj zjadlam troszke. a dzis aby urozmaicic i też, że juz ze trzy tyg nie jadlam nic dobrego zrobilam sobie salatke z : puszka kukurydzy, puszka tuńczyka w sosie własnym, 4 jajka gotowane, jeden mały ogórek kiszony, jedna saszetka ryżu ugotowanego al dente trzoszke soli pieprzu no i trzy łyzki majonezu nieduże bo sałatka jest sucha.. a i trzy plasterki cebuli posiekałam w kostke. jem dzis ta salatke i nic wiecej, podjadam jak czuje głod i mam trzoche wyrzuty sumienia przez ten majonez. jak uwazacie czy taka salatka wogole wchodzi w gre podczas odchudzania?? mysle ze polowe salaterki zjadlam wiec dzis moze jablko moze dwa zjem i starczy.

Gość ahaahahhaaa
tyle to ja w tydzien nie zjem i ty jestes na diecie? chyba na przytycie

Gość mmartaa.......
nie przesadzaj przeciez nie jem tego w jeden dzien, dzis zrobilam sobie salatke aby sie nie glodzic za bardzo i zjesc cos innego niz chrupie pieczywo wafle ryzowe, ciemny chleb z salata i keczupem- keczup tez dla lepszego smaku. wiesz ja tak naprawde cale zycie jestem na diecie, jem male ilosci bo odkad pamietam pecznieje mi brzuch wiec nie moge zjesc naraz duzo.. przy kazdym odchudzaniu jadlam sam ciemny chleb i jablko np. 5 kromek pieczywa dwa jablka i tak codziennie glodowka. tym razem chcialam nie glodowac tylko cos pojesc moze rzeczywiscie dieta na przytycie..

Gość ahaahahhaaa
sorry ale zrozumialam ze to jesz w 1 dzien

Gość mmartaa.......
no wiec jak uwazacie czy podjadanie takich rzeczy przeszkodzi mi w odchudzaniu czy nie?? zaznacze ze chce schudnac raptem trzy kilo które przyszly mi wraz z rzuceniem palenia no moze cztery. dwa kilo juz mi spadly i teraz waga mi stanela w miejscu, stad moje pytania o salatke:) moze moja waga stoi w miejscu przez wlasnie takie urozmaicanie sobie diety??

Gość weretrete
mysle ze na diecie nie powinno sie podjadac bo tak nie schudniesz

Gość rwrewrew
ja tam na dietach jem ok. 1700 kcal, piję piwo, jem czasem pączka, i jak bilans jest ujemny to chudnę... nie chudłam za to na diecie 1000-1200 kcal, była za niska dla mnie.

Gość mmartaa.......
weretrete ja nie podjadam, ja nic procz tej salatki dzis jeszcze nie jadlam co dwie godziny trzy godziny wyjmuje z lodowki i lapie ze cztery łyzki. rwrewrew czyli sugerujesz ze moge jesc i mozna schudnac tylko w odpowiednich ilosciach..

Gość weretrete
ja to mam tak ze nieraz jem non stop pzrez 3 godz co skoncze to za kilakanascie min znowu jem , potem nie jem pare godz i od nowa znowu co chwile, mam tak co 2 dzien nie mam nadwagi ale nie chudne

Gość jmnmbn
Przecież liczy się bilans. Możesz nawet jeść słodycze, ale pod warunkiem, że spalisz nadmiar kalorii (aktywność ruchowa). Zasada jest taka - chcesz więcej lub bardziej kalorycznie zjeść, musisz się więcej ruszać. Ot cała filozofia ;) Jeżeli nie chcesz ćwiczyć, to niestety musisz obciąć kalorie.

Gość britta1234545
ja nie cwicze teraz wogole, duzo chodze i spaceruje jem ok 1500 kal i nie chudne to ile mam jesc?

Gość britta1234545
a w tym jem chleb i ciastka moze dlatego?

Gość Aleksandra Kiść
Ta Twoja dieta jest beznadziejna i nigdy na niej nie schudniesz, wiesz mi próbowałam różnych diet i na początku nie miałam o tym pojęcia i się głodziłam co doprowadzało do choroby. Na pierwszy rzut oka widzę tu że za dużo węglowodanów i za mało białka w diecie i za dużo tych owoców. Ja po wielu trudach zgubienia kilku kilogramów zainwestowałam w tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Poleciła mi je moja trenerka fitness, jej mam je brała i świetnie schudła. Trenerka nie potrzebuje bo nigdy nie miała z tym problemów. Mi udało się schudnąć 11 kilogramów już po miesiącu bez jakiś drakońskich diet i męczarni. Jedynie wyrzucenie słodyczy z diety, poza tym jadłam ile chciałam. No i oczywiście fitness 2 lub 3 razy w tygodniu, zależy jak z pracą mi wychodziło.

Aleksandra Kiść Te tabletki coś faktycznie dały czy to reklama bo widzę już 2 tw wpis na temat tych tabletek?