Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquasef

zła kolejnośc tabletek

Polecane posty

Gość aquasef

Cześć dziewczyny, moja glupota pierwszy raz biore tabletki i 8dnia pomyliłam i wzięłam według kolejności 15tabletkę, ale potem wróciłam do dobrego kierunku, tabletki mam 24+2 placebo. czy mam się czym martwić? dodam, ze dzis (11dzien) kochałam sie z chłopakiem do końca :( nie wiem biec do gin po tabletke 72h po?

Gość aquasef
up

Gość aquasef
teraz zauwazyłam ze jestem jakby jedną do tylu ale tego 15 sie unormuje, ale co z dzisiejszym kochaniem :( bo na ulotce pisze, ze tabletki mają inny sklad :(

Gość aquasef
up up up up

Gość poszukaj w ulotce
co nalezy zrobic w Twojej sytuacji. W przypadku pigulek trojfazowych ostatnie...7 to placebo? Czyli 15 wciaz ma sklad taki jak pierwsze? Nie sadze, zebys potrzebowala pigulki po, choc nie zawadzi przez kolejnych kilka dni wspolzyc dodatkowo w gumce. Przeczytalas cala ulotke? Uspokoj sie i sprawdz co przewiduje producent w takiej sytuacji...

Gość poszukaj w ulotce
24 plus 2??? W sumie powinno byc chyba 28..? Lacznie z placebo...

Gość w ogromnym przelocie XV
Przede wszystkim napisz jakie to tabletki.

Gość w ogromnym przelocie XV
Jeśli to YAZ lub Daylette to skuteczność jest w pełni zachowana. Nie wiem czy na polskim rynku są jeszcze inne o schemacie dawkowania 24+4, ale jeśli są albo mieszkasz za granicą to możesz sprawdzić sama czy jest ok. Tabletki są różnokolorowe. Na końcu ulotki jest informacja jakie substancje zawierają tabletki o danym kolorze. Nie spotkałam się jeszcze, żeby tabletki o jednym kolorze miały różny skład, więc jeśli pomieszałaś tabletki o tym samym kolorze to skuteczność jest zachowana.

Gość aquasef
Oh pomyliłam 24+4 :) naraya plus i nigdzie nie pisze ilu fazowe przekopałam chyba wszystko :(

Gość poszukaj w ulotce
http://www.temapharm.com/narayaplus.php tu jest napisane, ze 24 rozowe pigulki maja taki sam sklad. Tak wiec nic sie nie stalo jesli osma pomylilas z pietnasta :) dopiero 4 biale to placebo

Gość poszukaj w ulotce
a w ulotce przejrzyj uwaznie punkt 3, podpunkt 4 ;) pominiecie...itd :)

Gość aquasef
dziekuje bardzo dziewczyny :) no czytałam ulotke, ale potem jest napisane ze nie wolno mylić kierunku i się przeraziłam :)