Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomczakowa

POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość Tomczakowa

Otóż chciałabym poznać Waszą opinię na temat tego, czy mogę być w ciąży. Ostatnią @ miałam 22-28 stycznia. Cykle mam regularne raczej 28/29 dni. 2 i 10 lutego miałam stosunek przerywany.. z czego ten 10 był tak na styk lub ciut za późno przerwany... w pozostałę dni była prezerwatywa. Teraz choć zostało mi parę dni do @ bardzo bolą mnie piersi, urosły ( to możliwe w tak krótkim czasie?! ) mają dziwny siny kolor, sutki są lekko białawe, ale nie całe.Mam bardzo dużo grubych niebieskich żył na piersiach.. szczególnie na prawej, a lewa bardziej boli. Mają grudki na około.. NIgdy przed okresem mnie nie bolały ( lub leciutko przy ściśnieciu. teraz leże, nie dotykam i bolą )Podolewa mnie brzuch i bardzo bardzo dużo jem... zjadłam 3 porcje zupy naraz i za pol godziny byłam głodna..( zawsze gora 2 były i nie musiałam już nawet kolacji jeść ). Po zjedzeniu mam nudności lekkie ale tylko chwilowe. Czasem zakręci mi się w głowie, ale lekko. Jakiś niecały tydzień temu miałam plamienie brąz/ dużo śluzu z krwią. Temperatura ok cykly 37,4. Teraz mierzona rano 36,6 ciągle. Test negatywny, ale za wcześnie i tak na niego... śluz biały, mętny, lepki. Dość dużo jak ta tą pore cykle... POMÓŻCIE!!!!!!

Gość anette38
nie jesteś w ciąży! test wykrywa płód już 6dni po stosunku a pozostałe objawy to stres

Gość Tomczakowa
Dziękuję za Twoją opinię ;) Może jeszcze ktoś się wypowie???

Gość Ja tez tak mam8887
dołączam się! Też mam bardzo podobne objawy. Co myślicie?

nawet jezeli jestes w ciazy to i tak za wczesnie na takie objawy. takie objawy zaczynaja sie ok 6 tygodnia ciazy.

Gość Tomczakowa
Dodam jeszcze, że pragne dziecka, ja i mój chłopak uwielbiamy dzieci i bardzo ich pragniemy. Jeszcze się nie staramy, ale jak ,,wpadniemy'' to się ucieszymy nawet ;) mamy wybrane imię dla naszej córeczki ;D nad imieniem dla synka jeszcze myślimy ; Nie chce sb nadziei robić i nie nakręcam się!

Ej, jak czytam te objawy, to mam wrażenie, że dwa dni po zapłodnieniu kobiecie wzrasta apetyt. Obrzęk piersi to raczej przed okresem, nie stresuj się tak, zrób sobie drugi test za tydzień, albo jak się okres spóźni. Co prawda teraz nie liczyłam i nie jestem pewna, ale prawdopodobnie to nie były dni płodne. Poszukaj sobie kalendarzyka dni płodnych na necie i będziesz choć tyle wiedziała. I po co się stresować stosunkiem przerywanym? Nie lepiej się zabezpieczyć? ;)

Gość kurde takich objawów
to ja ani na poczatku ciąży ani w jej trakcie nie miałam ! idz sie leczyć autorko !

O rany, jakie to pozytywne :D Ten post o dziecku, że i tak byście się ucieszyli i w ogóle to już macie imię dla dziewczynki :D Ale żeby Wam nie było za łatwo z tymi imionami, to ja Ci życzę, żebyś urodziła bliźniaczki, jak już zdecydujesz się zajść :P

Gość Tomczakowa
,,englishmimimmi23 BOZE TY GLUPIA PIE**OLNIETA CIPO - NA POCZATKU CIAZY NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK OBJAWY - NIE MA WIEKSZEJ ILOSCI JEDZENIA ITD TO SIE ZACZYNA POZNIEJ - WIEC JESTES KOLEJNA NAKRECAJACA SIE NA CIAZE TEPA DZIFKA ALBO IDIOTKA Z CHOROBA PSYCHICZNA.'' Zdecyduj się czy jestem według Ciebie tępa czy DZIWKA. Naucz się po polsku pisać poprawnie. Tu normalni dorośli ludzie rozmawiają, a ty wyładowujesz na nich swoje frustracje jakieś.... Weź się opamiętaj! Chyba ty masz chorobę psychiczną. Poczytaj trochę.. Od chwili implantacji zarodka można odczuwać już mrowienie piersi, anomalie trawienne itd...Każda kobieta jest inna, czasem odczuwają tydzień po zagnieżdzeniu, a czasem przez 2 miesiące nic!!! Więc nie mieszaj z błotem jak kompletnie nie wiesz o co chodzi. ABCD123 Dziękuję za Twoją opinię. Mam nadzieję, że po prostu jest za wcześnie na 2 kreseczki. Pozdrawiam

Gość Tomczakowa
MŁODA STYCZNIOWA POwiem Ci, że jest duże prawdopodobieństwo...na bliźniaki. W jego rodzinie są i podobno on i jego rodzeństwo mają duże szanse...brat i siostra nie mieli bliźniąt, więc może my. On zawsze mi mówi, że my będziemy mieć ;D Stosunek przerywany to tylko jak nie mieliśmy pod ręką gumki, w przypływie namiętności ;D Mam, zawsze sprawdzam kiedy płodne ;) KURDE TAKICH OBJAWÓW Nie wszyscy mają takie same... Poszerz choryzonty...

Gość do anette38
jaki półd i jakie 6 dni po stosunku???? wez ty się najpierw doinformuj, a potem przestań wypisywać takie herezje

Gość do anette38
a jeżeli chodzi o blizniaki, to szanse na nie genetycznie mielibyście wówczas, gdyby Twoja babcia lub mama miała bliznięta, a tak to dzieło "przypadku"

Gość Tomczakowa
A czy mamy szanse na bliżnięta jeśli jego dziadek miał brata bliźniaka?

Gość Tomczakowa
Więc mamy szansę! Skoro jego dziadek miał brata bliźniaka;D Ojej;)

Gość do anette 38
to działa w linii żeńskiej

Gość Na objawy ciążowe
to napewno za wcześnie. Dopiero co doszło do domniemanego zagnieżdżenia. Nie wmawiaj sobie ciąży:o

Gość Tomczak
Żal mi Ciebie. Jesteś zapewne szarą myszką, która się boi wypowiadać i tylko w internecie ma odwagę... Zniewagami reagujesz na to, że ktoś odpowie Ci coś normalnego i mądrzejszego, a ty nie wiesz co odpowiedzieć... Nie będę się zniżać do Twojego poziomu. Trochę kultury. Zachowujesz się jak rozwydrzona nastolatka ( a może nią właśnie jesteś )... Szkoda mim czasu na dyskusje z osobą Twoje pokroju. Wolę porozmawiać z kimś normalnym. Żegnam PS: Dziwka nie chciałaby dziecka;D Oj dziecko dziecko.. na dodatek zdesperowane jakieś...