Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkkk

czy nie za szeroka?

Polecane posty

Gość zonkkk

Ciekawi mnie czy jesli dziewczyna potrafi sobie wlozyc 2 paluszki (swoje) w pochwe czy jest dziewica czy tylko klamala. Moj jeden palec jej wchodzi calkowicie bez problemu, natomiast nad dwoma trzeba sie potrudzic, ale wejda. Ona stosuje tampony, ale nie sadzilem zeby ona az tak bardzo rozciagaly pochwę, sadze ze blony juz nie ma, bo skoro 2 palce juz weszly, wiec inaczej nie wiem jak sie przekonac. Niee jestem fanatykiem dziewictwa, ale zwiazalem sie z dziewczyna, o ktorej chodzily plotki ze dala na lewo i prawo, ale uuwierzylem jej, ze jest dziewica. Mogla oklamac? Wiecie, nie chcialbym jednak wiazac, kto dosc dobrze keidys nabroil :D

Gość magda*magda
Oj dzieciaku,dzieciaku,nie bierz się za coś o czym pojęcia nie masz,do książek marsz !!!

Gość zonkkk
Chcialem sie tylko czegos dowiedziec, ale nie ma to jak spotkac sie z hejtem na sam poczatek ;)

Gość .wredna jędza
Jesteś prawiczkiem?

Gość magda*magda
Nie,nie jest za szeroka,jest ok.

Gość zonkkk
Sądzę, ze zaden chlopak nie chciałby dziewczyny, o ktorej mowia, ze jest ku*wa, z gowna złota sie nie zrobi mimo, ze jesli sie kocha nie powinno sie na takie rzeczy patrzeć. Sadzilem, ze dziewica nawet taka, ktora stosuje tampony jest jednak bardziej ciasna. Moze te dwa palce, ktore sobie wkladala sa przykrywka, zeby nie przyznac sie, ze ktos ja juz mogl wypukac za preproszeniem.

Gość masz zryty berecik
palcami nie sprawdzisz czy dziewica gdybyś w szkole uważał na lekcji biologii wiedziałbyś że pochwa sie rozciąga i dopasowuje kształtem, gdyby było inaczej niby jak rodziłyby się dzieci ? gdyby kobieta miała bardzo ciasną pochwę i pochwa się nie rozciągała seks mógłby sprawiać jej ból