Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buleczka1991

Piersi prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Buleczka1991

Witam od okolo 2 tyg bola mnie sutki i piersi przy dotyku ale dzisiaj to juz jest nie do wytrzymania czuje w nich takie cieplo ten bol jest ciagle inny raz piekacy raz ciagly i rwacy a sutki przy dotyku ciagle pieka i mam takie dziwne bole tez jakby ktos mnie pradem kopal i ten okrutny bol podbrzusza ale nie jest ciagly taki jak by na zmiane klucie jajnikow a do tego dzisiaj siedzialam z Mama przy kawce i tak cale podbrzusze zaczelo mnie bolec ze musialam wstac z krzesla zeby przestalo bolec ale bol trwal doslownie kilka sekund. Mysle ze moze to przez zblizajaca sie miesiaczke ale mam ja miec miedzy 21 a 26.02 wiec mysle ze to za wczesnie na bole przed miesiaczkowe i do tego to juz boli od okolo 2 tyg... Ciazy nie moge podejrzewac dlatego ze moj Partner nie skonczyl we mnie ( ale byl to stosunek bez zabezpieczenia) ale bez tak zwanego finalu wiec ciazy nie podejrzewam. Nigdy przed miesiaczka nie mialam bolow sutkow podbrzusze mnie bolalo ale jajniki nie kuly. Prosze o odpowiedzi co wy podejrzewac mozecie i blagam nie znacie mnie wiec nie wyzywajcie. Z gory Dziekuje.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuu
Piszesz że ten ból już 2 tygodnie trwa, więc trochę długo. Ja mam podczas owulacji ból piersi a właściwie sutków i jajnik zawsze bardzo mnie boli, ale to trwa góra trzy dni ból jajników, a sutki bolą aż do miesiączki! Na ciążę za wcześnie te objawy, powinnaś iść do lekarza bo może hormony się rozregulowały lub coś innego>

Gość Buleczka1991
No dzisiaj juz mnie nie boli podbrzusze tylko jeszcze te piersi i sutki wczoraj wieczorem mialam tez okrapna zgage do ginekologa pojde dopiero po okresie

Gość Buleczka1991
Zalamka wlasnie przed chwila zauwazylam dziwne biale tak jakby krostki na sutkach i jest ich duzo co to moze byc????