Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamus

Chcę zrzucić brzuszek!!

Polecane posty

Gość Kamus

Cześć mam na imię Kamila i chciałabym pozbyć się brzuszka. Myślałam nad kupnem jakiejś odżywki na przyspieszenie metabolizmu bo mam wolny i długo mi to może zająć. Polecicie mi jakieś tanie odżywki na przyspieszenie metabolizmu? Ewentualnie możecie mi doradzić jakieś domowe sposoby na jego przyspieszenie. Jestem otwarta na propozycje :) Pozdrawiam :D

Gość Kamus
dodam jeszcze że nie wiedziałam w jakiej kategorii wpisać ten temat. Z góry przepraszam jeżeli wybrałam złą kategorię

Polecam ćwiczenia na płaski brzuch. Może nie same brzuszki, ale w internecie jest bardzo dużo rożnych zestawów rozpisanych na kilka tygodni. Sporo osób poleca a6w, ale to dosyć ciężkie. Powodzenia.

Gość Jubelka

Ćwiczenia to obowiązkowo. Tylko na to bardzo dobra jest taka gimnastyka ogólnorozwojowa gdzie pracują wszystkie mięśnie. Ja zaczęłam w ogóle dieta oczyszczającą, dietą sokową sokami sportfoodsoki. Potem przeszłam do normalnej zbilansowanej diety, i włączyłam ćwiczenia z trenerem personalnym 😉

Gość Lilianna

Zdecydowałam się na Slimunox, bo widziałam efekt działania u koleżanki. Biorę od miesiaca i już jest 4 kilo mniej. Jak być nie zadowolonym?