Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *anorektycznażmija*

Kocham seks, czy to źle?

Polecane posty

Gość *anorektycznażmija*

Od zawsze kocham sex. Dziwictwo staciłam w wieku 16 lat z kolegą taty. Super było, był ciepły, miły i czuły. Potem już różnie było, a partnerów miałam sporo, bo poprostu lubię to. Jak komuś o tym mówię wprost to wprowadzam ludzi w zakłopotanie, dlaczego w polsce to temat tabu? przeciew wszystcy się bzykają, to normalne ludzki, nie ma w tym nic gorszącego. Kiedyś na imprezie jak przespałam się z kolegą z grupy, koleżanka spytała "jak tak mogłaś" ale w ssumie co mogłam, co takeigo zrobiłam, krzywde sobie, jemu czy może jej?

Gość czerwony wiewiór
Albowiem w Polsce panuje zakłamana pruderia. Wszyscy się bzykają ale udają, że jest inaczej. Same dziewice i prawiczki.:) A jak ktoś oficjalnie wyzna, że lubi dobry seks, to zaraz jest okrzyknięty zboczeńcem.

Gość *anorektycznażmija*
no własnie, najbardziej bawią mnie komentarze , ze niby puszczalska jestem , a sama bzyka sie co noc z chłopakiem, czy to nie zakłamanie? jasne dla kogoś kto czeka z sexem do ślubu moje podejście do tematu może się wydać dziwne, ale już dla osób bzykających się nie powinno. Normalnie czasem mam dość, lubbie to, zabezpieczam się nikomu krzywdy nie robię, a i tak w oczach wielu zwłaszcza koleżanek jestem wywłoka.

a czy jeśli lubię jeść, to mam zacząć biegać między ludźmi i każdemu oznajmiać z dumą, że lubię wsuwać w siebie fast-foody, ze szczególnym uwzględnieniem hot-dogów? :P:P

Gość *anorektycznażmija*
no a jak mówisz znajomym że lubisz hamburgery to wprawiasz ich w zakłopotanie?

Gość czerwony wiewiór
Przecież w "katolickim" kraju seks sprowadza się tylko rozmnażania. :)

Nie,dobry seks to fajna sprawa.Tylko że to tak,jak z dodawaniem czosnku do potraw: jak ktoś lubi go bardzo dużo,to jego prawo... tylko musi liczyć się z tym,że ludzie będą go trzymać na dystans :D

jak nachalnie opowiadałbym wegetariance, że lubię hot-dogi, to sałatka stanęłaby jej w...... przełyku uprawiaj na zdrowie każdy rodzaj seksu, jaki lubisz na zdrowie tylko czym się tu chwalić, skoro prawie każdy to robi? :P

Gość czerwony wiewiór
Ale ludzie się tym nie przejmują i dalej żrą czosnek więc chyba nie trafione porównanie.:)

Gość nie prawie
tylko każdy. jakaś cipa się qrwi jej sprawa. po co temat zakładać, że ktoś jesr qrwiszonem? pir#ol się szmato ile chcesz, ale nie pisz o tym syfie jakim jest twoje życie na forum. a w sumie olewam, pisz, będzą się sikuny brędzlować.

Gość ciekawa09
*anorektycznażmija* powiedz jak sie zabezpieczasz majac wielu partnerow seksualnych?

Gość Darth_Misiek ;)
b)