Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawawawawawahhhh

moja praca to ciagle nerwy

Polecane posty

Gość wawawawawawahhhh

obgadywanie, rąbanie d... , fałsz, obłuda... wesprzyjcie mnie :( nie spie po nocach, sam stres

Gość kamaaaaaaaaa
jakbym czytała swoja wypowiedź ... :(

Gość wawawawawawahhhh
ie tylko ja tak mam? :(

Gość kamaaaaaaaaa
ja tez to mam, obgadywanie, obłudne usmiechy, juz trzy moje koleżanki zmieniły pracę na inną bo atmosfera je wykończyła. Ostatnio się dowiedziałam ze 4 odchodzi ta ostatnia której mozna tam zaufać.... Zostały tylko te lizodupy i obłudnice :-O i ja wśród nich :(

Gość wawawawawawahhhh
i zarabiam 1500zl, dojazd 270, ale nie ma innej pracy

Gość kamaaaaaaaaa
ja zarabiam mniej :-O dojazd 194 miesięcznie, praktycznie nic z tego nie mam . Tyle , że zapłace szkołe, kredyt i inne rachunki i wydatki . Jestem w etapie szukania nowej pracy. Jak tylko mi się uda to zawijam się stamtąd :-O

Gość wawawawawawahhhh
ja juz jestem bez szans na nowa prace

Gość kasiunia
hmm też tak mam. Dojazd 200 a wyplata 1500... Pracuje z kuzynka szefa ktorej nic nie mozna powiedziec bo najmadrzejsza jest. A szef ciagle wymysla cos nowego jakbysmy mogli równac sie z dużymi firmami a jestesmy mala firemka. Oby znalezc cos nowego.

Gość kamaaaaaaaaa
dlaczego ?

Gość wawawawawawahhhh
wszedzie tak samo jak same baby pracuja, maly zaklad oswiatowy

Gość kamaaaaaaaaa
dokładnie, ja tez pracuje z samymi kobietami, jedynie szef jest facetem . O dziwo on podkeca całą atmosfere i obrabia wszystkim dupe, robi sobie posiadówki z tymi swoimi lizodupcami i obrabiają resztę jak leci :-O

Gość wawawawawawahhhh
u mnie babka rządzi, a raczej wszystikie jej wazelinki, a tfu

Gość kamaaaaaaaaa
u mnie te wazelinki to się juz wyżej sraja niz dupe mają, jedna to się za pania menadzer ma. Tak myslały nowe osoby które przychodziły na miejsce tamtych które odeszły , pytały się czy to nasza menadzer :-O już licze dni żeby się wynieść stamtąd . Może od kwietnia.

Gość tyu467y456hy
Mnie to rozwala że wszyscy niby tak narzekają a problem jest spotykany dosłownie wszędzie. W mojej każdej pracy zawsze było tak samo czy to pracowałem z facetami czy z kobietami to zawsze fałsz obłuda wyśmiewanie plotkowanie podpuszczanie, ciągle zawistne i spasione ryje. Nie wiem dlaczego tak jest, ludzie niby inteligentni matury pokończone w trakcie studiów a zachowują się gorzej niż najgorsza patologia. Czym to jest spowodowane ? W jednej firmie pamiętam jak się przyjmowałem i szef poszedł mnie przedstawić na produkcję to kurwa gapili się na mnie jak na jakieś ufo, nikt nawet cześć ani do widzenia, przez pierwszy miesiąc traktowali mnie jak chłopca na posyłki, nikt ze mną nie chciał gadać, każdy tylko obgadywał i tak pół roku wytrzymałem aż sam się zwolniłem.

Gość tyu467y456hy
Zapomniałem dodać jeszcze że to dorośli ludzie tam pracowali najmłodszy miał chyba 25 lat, w tym wszyscy mieli średnie z maturą albo studia po albo w trakcie.

Gość marciakk21
Znam problem ciągłych nerwów, presji i stresu w pracy i dłużej już tak nie mogłam. Próbowałam jakichś herbatek ziółowych, nawet jogi po pracy żeby się zrelaksować i nic... któregoś razu w aptece znalazłam Nervomix i od tamtego czasu sie z nim nie rozstaje. Jedna tabletka i daje nerwom odpoczac... czuje sie 100 razy lepiej te nerwy wykanczaja czlowieka :(

Gość fidelek
Kurde.... szkoda, ze tak bardzo denerwujesz się w pracy. Przedstawiam Ci artykuł http://nanerwy.expert/walka-ze-stresem-wypalenie-zawodowe/ w którym przeczytasz o pracy w stresie i wypaleniu zawodowym... od siebie polecam Ci znaleźć jakieś sposoby na rozładowanie stresu, bo finalnie może to się dla Ciebie bardzo źle skończyć :(

Gość dagmarciaa23
No moja też była ciągłymi nerwami dopiero jakiś czas temu przeczytałam na nanerwy.expert o sposobach radzenia sobie ze stresem i uwierzcie mi pomaga i to bardzo

Gość maja61q
Moja niestety też no ale tak to bywa w pracy nigdzie nie jest idealnie wszędzie się coś znajdzie nie tak. zerknij sobie na portal nanerwy.expert tam masz bardzo fajne ćwiczenia na nerwy mi pomagają także może dla cb też będą idealne

Gość gość
idioci, co da rozładowywanie stresu po pracy jak ktoś wraca tam codziennie i dzień w dzień to samo! Ja byłam dwa tyg na zwolnieniu lekarskim, odpoczęłam, myślałam ze sie zdystansowałam, wróciłam tam i pierwsza rzecz jaka zrobiłam to sie popłakałam, od razu mi nerwy puściły jak tylko weszłam do firmy i poczułam tą atmosferę. U mnie dodatkowo jedni wybijają sie kosztem innych i ja jestem jedną z ofiar i codziennie mam mdłości zaraz po wejściu do tego miejsca