Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportas27

kobieta zodiakalna waga-jakie macie doswiadczenia?

Polecane posty

Gość sportas27

Jak w temacie. Warto byc w zwiazku z 'waga' jakie one sa?

Gość onasamotnaona
ja jestem zodiakalna waga :) jak sie zakocham to na zaboj, stala w uczuciach, wymagajaca, ale niesttey zmienne nastroje

Gość onasamotnaona
chyba Ty

Gość niebieskooka 20
Masz 2 identyczne watki ;/

Gość mamtakajedna
zmienne nastroje, nie da się ugłaskać.

Gość elalala14
wredne małpiszony!

Gość inżynier serwisowy bann
Ja jestem waga i znam wiele wag. I akurat nie mam nic do tego znaku. Jedynie dzielimy włos na 4. Analizujemy dane spotkanie czy sytuację po 5 razy. Zamiast żyć chwilą. Zmienne nastroje są mi obce. Bardziej upartość i nie umiejętność odpuszczenia debilom.

Gość źleSięKojarzy
Znam , przyprawia mężowi rogi od wielu lat , a ten ma taaakkkie poroże;-)

Gość sosiedziejecosiedzieje
Znam , przyprawia mężowi rogi od wielu lat , a ten ma taaakkkie poroże xxxxxxxx wlasnie, chwiejna jak waga raz na jedna strone, raz na druga :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ja znam taka ktora jest spod znaku wagi..jest strasznie zaborcza,zazdrosna,jest uczuciowa,łatwo mozna ją zranić,jak pozna jakiegos faceta to szybko sie zakochuje i juz zaraz mocno sie angazuje w to wszystko...hmm..co jeszcze?? nie wiem jak przypomne to jeszcze napiszę

jak jest zazdrosna to nawet jezdzi do faceta i nachodzi go,sledzi...grzebie w jego telefonie,patrzy wszystko, jak pojawi sie jakaś dziewczyna na jego horyzoncie to nawet uzywa przemocy..i nikomu nieżycze takiej osoby

Gość Ju..........
No pewnie, że warto! Rzadko się zakochujemy, ale jeśli już to kochamy mocno, szczerze i bezinteresowanie. Jesteśmy bardzo tolerancyjnymi partnerkami, zdolnymi do poświęceń i kompromisów. Jeśli Waga się przy czymś upiera, a rzadko tak się dzieje, to znaczy tylko, że ma powód i warto jej posłuchać. Lubimy być adorowane, wielbione i często gęsto komplementowane, a jeśli tego nie dostaniemy w związku to poszukamy poza nim :) Wszelki eromantyczne gesty wskazane. Spraw, by Twoja Waga czuła się przy Tobie jak księżniczka, nie żałuj na nią kasy i bądź spontaniczny i otwarty, a na pewno zaznasz przy niej szczęscia :)

Gość źleSięKojarzy
ta jest inna - zero uczuć! Traktuje facetów przedmiotowo , na zasadzie : wykorzystam go i kopnę w doope - jej słowa:-))

Gość źleSięKojarzy
O właśnie , potrzebuje duuuuużżżo kasy! Gołodupców skreśla na dzień dobry:-))

Gość hgfrklii
Nieprawda! Wagi kierują się sercem, nie rozsądkiem! Przez to niestety ciepią czasem... Kochają mocno, dla kochanej osoby potrafią poświęcić duzo. A z tymi zmianami nastrojów to niestety prawda ;) Waga ma swoje humorki :P

Gość Ju..........
Aaa, i jeśli Twoja Waga zachwyca się jakimś przystojniakiem lub laską to nie oznacza, że ma na nich ochotę tylko jest estetką, potrafi docenić piękno i lubi otaczać się pięknymi ludźmi i przedmiotami. No i nigdy, ale to przenigdy nie trzymaj jej na krótkiej smyczy ani nie zabraniaj realizować się hobbystycznie lub zawodowo, bo wtedy może Cię zostawić.

Gość Ju..........
źleSięKojarzy No jak nie zależy nam na tekj osobie, a ona i tak chce coś dla nas zrobić to pzreciez nie będziemy jej zabraniać. A jak zacznie być uciążliwa to cóż... Ale jeśli pokochamy to i z siebie potrafimy dać dużo, nawet bardzo :)

hgfrklii o własnie! to prawda..zgadzam sie z tobą a i jeszcze... wagi lecą na wysokich,ladnych,madrych facetów,lecą na bogaczy,na kasę i lecą też na takich facetów którzy mają drogie luksusowe samochody...na tych co maja 15-letnie graty to sa skresleni...

Gość hgfrklii
Nie sądzę. Jestem typową wagą, mój ukochany (właśnie ten dla którego poświęciłam dużo, kocham całym sercem, który musi znosić moje humorki:P ) kiedyś jeździł starym polonezem, którego sprzedał chyba za 500 zł :D, potem kupował troszkę lepsze, teraz nie ma wcale auta a ja nie szukam innego i kocham go tak samo mocno :)

Gość xctyvhbjnkml
😴

Gość źleSięKojarzy
Pewnie , że kierują się sercem i bardzo kochają pieniążki:-)) Takst mojej znajomej : nadawałby się do związku , gdyby miał więcej kasy:-)) A facet wykształcony , dobry ale za biedny dla niej. Ten typ już tak ma.

Gość źleSięKojarzy
*tekst

Gość Ju............
Z tą kasą to racja, aale czy jest w tym coś dziwnego, że wolimy życ w dostatku niż musieć liczyć każdy grosz, byle starczyło na życie?

no i mocno angazuja sie w to wszystko...ja znam taka i ja jej unikam jak ognia..jak sie zna taka osobe spod znaku wagi to potem przychodzi cały czas i nie moze odpczepic sie od tej osoby..ja tak miałam..i ona uwazala ze to wszystko musi sie potoczyc według niej...ona nawei ingerowała sie w moje zycie..była zazdrosna o mnie..ja jezdziłam odwiedzic kolezanke a ona do mnie wydzwaniala..koszmar..teraz powoli zrywam z nia kontakty..

Gość przynajmniej jedna
całkiem dobre :classic_cool:

Gość źleSięKojarzy
No jak się przyczepi to ma się kleszcza na doopie:-)) Taki wampir energetyczny! Bardzo absorbująca osoba:-( Zazdrosna o wszystko : koleżanki , kolegów , prywatne sukcesy - masakra!

źleSięKojarzy o tak!!! nawet jak zerwiesz z nią kontakty to jest jeszcze gorzej..i nikomu nie zyczę takiej osoby