Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

popieprzonaa

NIEBEZPIECZNY PIEPRZYK W INTYMNYM MIEJSCU A WSTYD PRZED DERMATOLOGIEM

Polecane posty

witam, mam problem i chciałam się poradzić. Mam od dawna pieprzyka w miejscu intymnym krótko mówiąc na cipce :/ chciałabym go usunąć bo jest odstający a takie ponoć są najgorsze, ma nierowne kształty i czasem krwawi, przyznam że parę razy maszynką do golenia na niego najechałam:/ wstydzę się iść do dermatologa , większość osób idzie z cerą itp a ja co mam majtki ściągnąć?:/ ehh jak mam powiedzieć ? chciałam żeby Pan/Pani zbadał pieprzyk na cipie :/?

Gość szpilka334400
powiedz po prostu : wyrznij moj pieprzyk na cipie

Gość eddaaaa
słyszałam, że takie niebezpieczne pieprzyki są za darmo usuwane :) Więc najlepiej przemóc wstyd i iść jak najszybciej... oże idź do kobiety... jakiejś młodej i po prostu powiedz, że masz w tym miejscu pieprzyk a ona Ci wszystko powie co robić :)

Gość mokry heniek
poka fote:-o🖐️

Gość włosy, włosy wszędzie
Jak można się tego wstydzić? Dermatolog nie jest tylko od twarzty. Masakara, co za pruderyjny naród- ludzie wstydzący się własnego ciała i własnych potrzeb seksualnych, nie golący włosów w okolicach odbytów... Przecież polacy to zwierzęta 🖐️

ja byłam z czymś podobnym po prostu u ginekologa i miałam usuwany na oddziale ginekologicznym i tenże oddział wysłał również próbki do badań histopatologicznych.

Gość ja ci moge polecic
" Przecież polacy to zwierzęta" dokładnie to niedźwiedzie 🖐️

do ginekologa chodzę a dermatolog mnie krępuje nie wiem dlaczego :( może dlatego że nie byłam nigdy ? ja mam masę pieprzyków ale ten jest najgorszy

DO TAKA SOBIE JA - z pieprzykiem byłaś u ginekologa? mój nic na to nie mówiła ale nie pytałam a na pewno widział ..

byłam i poprosiłam o skierowanie na wycięcie, bo był w miejscu, w którym go notorycznie podrażniałam i bałam się, żeby nie rozwinął się w coś groźnego. Dostałam skierowanie na oddział ginekologiczny i wycinał mi go taki młody ginekolog pod okiem pani ordynator. Na oddziale już nie musiałam nikomu tłumaczyć po co przyszłam - wszystko zostało załatwione w 2 dni - tyle, że 2 szwów się dorobiłam. Na szczęście okazało się że pieprzyk nie był groźny.

Gość fgjfjfjf
wiekszosc dermatologow ma specjalizacje dermatolog-wenerolog. Wiec takich sie miejsc intymnych naogladal ze twoj maly pieprzyk bedzie piekny przy tych wszystkich orpszckach, kilch itd:)

Gość ja jestem studentem med
i badamy na dermie takie zmiany w tym miejscu nawet u 12-16 latek. Wiec nic specjalnego

Gość ja jestem studentem med
w sumie na ginesach tez badamy. Ostatnio mialem 17 letnia pacjentke w ciazy i doglebnie sie jej przyjrzalem. Po prostu umyj sie wypachnij i idz do lekarza tam jest pelno takich kobiet z podobnymi problemami. Ja dopiero studia koncze a juz sie dziesiatek nagich nastek naogladalem, wiec co dopiero pelnoprawny lekarz

Gość a ja miałam kiedyś
ropnia na odbycie przez rok czy dwa i też się wstydziłam. Ale jak już mnie zaczął boleć to nie wytrzymałam i poszłam do ginekologa, takiego starszego chłopa. On przepisał mi maść, ale ta okazała się niepotrzebna bo jeszcze tego samego dnia ten ropień sam od siebie odpadł.

Gość a ja miałam kiedyś
oczywiście nie piszę że tobie też odpadnie. Chciałam ci tylko napisać że po prostu idź do gina i powiedz że masz z tym pieprzem problem i potrzebujesz porady co robić