Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinekKłopoty

pomocy....

Polecane posty

Gość MarcinekKłopoty

Witam wszystkie dziewczyny i chłopaków. Mam 17 lat i chciałem się zwrócić z pytaniem do was. Proszę od razu podszywy o to by się powstrzymały od śmiecenia w tym wątku - i proszę również o szczere odpowiedzi. Jeśli nie masz do powiedzenia nic sensownego nie pisz. Mianowicie, od 1,5 roku mam dziewczynę i strasznie ją kocham. Nie uprawialiśmy jeszcze seksu, ale w grę wchodziły zabawy oralne. Ostatnio moja ukochana włączyła mi filmik na którym dziewczyna "wypróżnia się" do ust partnera. Zamurowąło mnie. Ona powiedziałą że chciała by spróbować tego zemną i zrobić sobię z mojej buzi toalete i nasrać mi do buzi.... Nie chce jej stracić ale nie chce jeść jej kupy....Nie wiedziałem co powiedzieć by jej nie urazić... troche jej jednak się głupio zrobiło bo się zaczerwieniła, powiedziała że wróćimy do tego tematu jutro. Jak myślicie, czy powinienem unikać tego tematu? Nie wyobrażam sobie tego jak ona powiem delikatnie robi mi kupe do buzi. Czy ktoś tego próbował? jest jakieś ryzykyo? jeżeli mam już spełnić te jej marzenie, musze mieć pewność czy nie ejst to niebezpieczne dla zdrowia....rozumiem lizanie odbytu ale to chyba lekka przesada

Gość MarcinekKłopoty
pomocy :(

Spróbować możesz może pisakiem Ci ??? Nie wiesz bo nie próbowałas !! Ja tak mówiłem o lizaniu cipki NIGDY PRZENIGDY a teraz mogę dniami i nocami :)

Gość fretka;
w czym mamy Ci pomoc , to Twoja decyzja ,kreci Cie takie zachowanie to spróbuj. Chyba nie muszę mowic ze to niezdrowe i masa bakterii w kupie . Osobiście bym n to nie poszla ,bleee

No cóż... Jeśli zdarza Ci się spać z otwartymi ustami, to masz powód aby zacząć się martwić :-o