Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProstyChloapk

Jak się oświadczyć

Polecane posty

Gość ProstyChloapk

Witam mam taki problem że chce sie oświadczyć mojej dziecwczynie :) w sumei msuze bo tydzien temu sie dowiedzielsmy ze bedziemy meic dziecko :D wiec na szybko robimy slub cywiliny + mala impreza dla rodziny narazie a prawdziwy slub za rok gdzies mysle jak Bóg da:) i teraz kurcze wypadalo by sie oświaczyć ale wogole woole nie mam pomyslu już i tak bedzie malo orginalnie bo chce to zrobić w walentynki ;p a ona sie spodziewa ale chcialem zrobić jakoś fajnie coś macie jakeis fajne pomysly :)

Gość wredniucha10
"a prawdziwy slub za rok gdzies mysle jak Bóg da" czemu dopiero za rok? wstydzisz się ciężarną w weloniku przeprowadzić przez kościół?

Gość nllaaaaaaaaaaaaa
A Ty bys miala kase, zeby tak od razu wyprawiac wesele jutro? Trudno powiedziec chlopaku, slyszalam o kims kto wlozyl pierscionek do jajka Kinder Niespodzianka i tak z powrotem je zlozyl, ze nie bylo widac, ze bylo otwarte. Niespodzianki raczej i tak wielkiej nie bedzie, ale zrob to jak najbardziej romantycznie :)) Powodzenia.

Gość Ptomeek
Ja zrobilem to tak, ze nadno kubka (po wewnetrznej stronie) przykleiłem literki i ułożyłem "wyjdziesz za mnie?" A następnie nalałem do kubka soku. Oprocz tego przygotowałem jak co weekend kolacje, zjedlismy przy stole lasagne, wypilismy troche wina. Nastepnie usiedlismy na kanapie i tak sobie siedzielismy przytuleni, pod ręką ( na komodzie) mialem "ten"kubek i podałem jej zeby sie napiła....Byla bardzo zaskoczona gdy wypiła sok:) Zgodziła się:)