Karen18 0 Napisano Luty 13, 2013 Hej witam wszystkich,Zapomnialam tabletki (biore naraya) w pierwszym tygodniu stosowania.lecz nie minęło 12 godzin od niewzięcia tabletki.tabletki biore o 20.30 a wzielam nastepnego dnia przed 6.wiec moje pytanie jest takie czy jak Zapomnialam tabletki wziac lecz nie minęło 12 to jestem zabezpieczona przed ciążą?i czy jak Zapomnialam tabletki w pierwszej fazie brania to jest ryzyko ciazy przy nie stosowaniu Zadnych dodatkowych zabezpieczeń?prosze o szybkie odp.Hej witam wszystkich,Zapomnialam tabletki (biore naraya) w pierwszym tygodniu stosowania.lecz nie minęło 12 godzin od niewzięcia tabletki.tabletki biore o 20.30 a wzielam nastepnego dnia przed 6.wiec moje pytanie jest takie czy jak Zapomnialam tabletki wziac lecz nie minęło 12 to jestem zabezpieczona przed ciążą?i czy jak Zapomnialam tabletki w pierwszej fazie brania to jest ryzyko ciazy przy nie stosowaniu Zadnych dodatkowych zabezpieczeń?prosze o szybkie odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Luty 13, 2013 Widze ze zaspamowalo..wiec jak to jest z tym wszystkim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach