Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlekomodyfikowane

pomózcie..jak najszybciej

Polecane posty

Gość mlekomodyfikowane

drogie panie, moja córka ma dwz i pól miesiaca, do tej pory karmiłam ja piersia. Malutka złapała alergie pokarmowa, nie jadam nabiału i alergia troche ustapiła. Jednak mam coraz mniej pokarmu.. dzisiaj nie miała co wyssac. jakie mleko modyfikowane polecacie. myslałam nad BEBIKO HA 1 ale nie wiem czy bedzie dla niej odpowiednie. Pomózcie mi

Gość ula ula ula..
bebiko to syf, ja polecam NAN HA i Bebilon HA

Gość mlekomodyfikowane
a czy to mleko NAN HA I BEBILON HA, bede mogła jej od rzau podawac mimo to ze karmiłam?

Nikt Ci nie powie jakie mleko będzie najlepsze dla Twojego dziecka. Mój syn nie trawił nan i ulewał. Po bebiko było super, zero kolek itd. Córka na bebilonie miała straszne zaparcia i wzdęcia.

Gość hmm....hmm...
zapytaj pediatre

Gość mlekomodyfikowane
podawałm jej kiedys Bebilon. nie chciała wcale pic. wiec je wykluczam.

Gość mlekomodyfikowane
Miarka- a czy karmiłas piersia malenstwo czy d razu bebilonem?

Gość kurka bez pazurka
Moje dzieciaki chowane są od pewnego momentu na bebiko i wszystko jest ok. Nan obojgu nie leżał, córa po bebilonie trafiła do szpitala. nie wiem dlaczego jest taka nagonka na bebiko. nie twierdzę, ze bebilon jest do niczego tylko dlatego, że mojemu dziecku nie służył. tak samo jak nie skreślam mleka nan, hipp czy jakiegokolwiek innego. Wszystko zależy od dziecka. niestety często mleko dobiera się metodą prób i błędów

Ja w wyborze mleka nigdy nie kierowałam się do końca tym jakie mleko poleca pediatra. No bo skąd on może wiedzieć jakie będzie dobre akurat dla mojego dziecka. To taka trochę ruletka. Wszystkim mamom proponuje jedno (zazwyczaj z tej firmy z którą ma podpisaną jakąś umowę czy coś).

Gość mamaslodziaka
moj syn od poczatku pije Nan Pro i wcale nie ulewal jak ktoras tu dziewczyna pisala,mysle ze to sprawa indywidualna,jednemu dziecku pasuje ,innemu nie,wyproznia sie tez ok po nim,odpukac zadnych zaparc nie mial ,natomiast mysle ze powonnas udac sie do pediatry i cos wspolnie wybrac

Gość mlekomodyfikowane
ja tez zdecyduje sie na bebiko ha 1. mam nadzieje ze bedzie dobre. dzieki dziewczyny

Gość musisz wyprobowac
Ja duzo slyszalam dobrych opinii o bebiko. Natomiast nigdy nie podalabym nan, ze wzgledu,ze produkuje je nestle. Dla mnie firm,ktora ogolnie produkuje szajs w postaci praktycznie wszystkiego nie moze propdukowac dobrego mleka. Ja postawilam na hippa,ale planuje karmic piersia,kupilam tylko awaryjnie jedna puszke,jakbym potrzebowala.

babiko i bebilon to to samo i w producencie i w składzie sprawdzcie tylko cena bebilonu jest powalająca a najlepiej zapytaj lekarza tylko takiego który nie dostaje akurat suwenirów od przedstawicieli mleka modyfikowanego ;)

Pół na pół teraz karmię. Tj pierś plus bebilon ha tyle że już 2 bo starsza jest